Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Látom mindenkire jól ráijesztettem.
Azért nem vagyok ilyen elvetemült.
De tény, sajnos kissé el lett hanyagolva a külcsíny mostanában. A karcok és a letört ajtó miatt mostanában már társaságba se vittem. Nem vagyok büszke rá, no, de sajnos ez van. Most azon dolgozunk, h rendbe kerüljön a gép, és olyan állapotba, amit nemcsak szívesen tart tisztán az ember, de könnyen is.
Pl a belső forrasztások annyira leamortizálódtak, h már nem akartam egy porszívózás kedvéért kinyitni a gépházat, mert ezzel azt kockáztattam volna, h szét kell barmolnom teljesen, mert elszáll vhol egy kapcsoló.
Ráadásul a gép nagyon nehezen hozzáférhető helyen van - az éjszakai felvételen a szék azért lóg be, mert fizikailag nem tudom onnan kivenni. Illetve ki tudom, de ahhoz a két 19-est el kell pakolni, az asztallal és a rajta lévőkkel együtt... Így, ha bármit akarok a géppel, csak kínnal-keservvel jutok le hozzá.
Persze ez azt is jelenti, h nincs a szemem előtt, így nem szembesülök állandóan a látvánnyal.
Madárpók: semmit nem művelek vele. Leginkább nem porszívózom. Nem rugdosom, nem eszem/iszom a közelében. Csak helyhiány miatt néha rá kell pakolnom dolgokat, illetve sokat költözött az elmúlt 2,5 évben.
cizoe: remélem,a smiley csak véletlenül maradt ki a hsz-edből... Amúgy meg mint jó útra tért, hadd kérjek egy második esélyt.
bzoley: én is...
Cloud_s: tudod, mindenféle gagyi tucat-kockaház. Az Aeroengine-t valakinek nem tetszik, ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, nekem spec igen, de legalább designos. Hogy kinek jön be, az egy másik kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elindult a One UI 8 frissítés
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 13T 256/8GB Black 2év garancia!
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Xiaomi 14T Pro 512/12GB Titan Black
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest