- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
nem nagyon értelek titeket. minden mobilban van mikrofon, ami távolról bekapcsolható, ez tény. az új moto csak azt csinálja, hogy dedikált hangproci figyeli a környezetet és várja az aktiváló szó elhangzását, ami plusz kényelmi funkció, elméletileg a célhardver miatt elenyésző fogyasztással (illetve hangvezérlés közben is optimalizáltabb kell legyen a cucc). én pont ezt nem értettem idáig, hogy miért nem csinálták még meg korábban, mert enélkül a hangvezérlés csak félmegoldás (megjegyzem nekem nagyon gyanús a videó alapján hogy fel kell éleszteni a kijelzőt még ehhez is, különben kikapcsolva mutatták volna!).
nade, azt gondolom nem képzeli senki hogy úgy van ez megvalósítva, hogy mindent amit hall leszkriptel és text fájlba ment és elküldi a big brothernek?! ez azért elég hamar kiderülne és onnantól senki nem venne többé googlerola telefont és a google részvények is beesnének kicsit. nem beszélve arról hogy ha megfigyelnek, még így is te jársz jobban, mert kevésbé fogy az akksid
az meg hogy droidon vicc a hangfelismerés szintén túlzás. egy mai droid az én angol kiejtésemmel is simán vezérelhető, más kérdés hogy nem használjuk idehaza.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest