- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Depression #20 üzenetére
Történtek lépések a moduláris frissüléssel kapcsolatban, a GMail, a Maps és a Market magától is képes frissülni... Igaz, hogy ez egy nagy nulla, de már majdnem elkezdték.
Amúgy ennél többre szerintem nem érdemes számítani, mert a gyártók és a szolgáltatók belepiszkálnak a rendszerbe, programokat cserélnek le vagy módosítanak, az egész menürendszert kicserélik, ha ahhoz van kedvük, erre alapozva gondolom nem lehet túl egyszerű frissítést kiadni úgy, hogy megmaradjanak az eredeti módosítások. Még a kernelt sem frissíthetik így, mert abba is belenyúlhatnak a gyártók.
Szóval a testreszabhatóság egy kétélű fegyver. -
Rickazoid
addikt
válasz
Davidoff91 #16 üzenetére
Szerintem Android sem akad a Nexus telefonokon, viszont a WP7 is megakadna, ha belenyúlnának a kedves gyártók a rendszerbe, optimalizálni meg elfelejtenének utána, illetve rátennék olyan vasra, ami nem alkalmas a futtatására. Az Android most még a tömegtelefon, pár komoly eszközzel, a WP7-ből egyelőre viszont csak komoly eszköz van.
A Motorola szerintem nem jár rosszul az Androiddal, most pedig csak nem kockáztatnak (ezért a nyitva hagyott lehetőség), szerintem szimplán csak kivárnak, hogy mi lesz a Microsoft és a Nokia házasságából, megadja-e a várt lökést a WP7-nek, mik lesznek a további kedvezmények, illetve hogy viszonyulnak majd az amerikai szolgáltatók a dolgokhoz (a Verizon például állítólag nem bizakodó a WP7 ügyében, ők is kivárnak csak).
Én mondjuk nem bánnám, ha az Intel ez után megkeresné őket és a Motorola felkarolná a MeeGo-t.. persze ez nem fog megtörténni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- PR-Telecom
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest