Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Igen, ez nem hangzik rosszul, esetleg felváltva, mint Mason és Hudson a BO-ban, csak beszéljen is az általad irányított karakter. MW-2ben olyan fura volt, hogy Soap végig beszélt minden küldiben, de mikor mi irányítottuk ők, akkor meg sem mukkant.
-
szabod
senior tag
Ghost, mint főszereplő... Nagyon jó ötlet szerintem
Csak aztán nehogy kacsa legyen. -
BalaNce87
addikt
Én nem azt mondtam hogy jobbak a világháborúsak, de azért annak szerintem sokkal nagyobb hangulata van, mint egy mw vagy mw2-nek, utóbbiak elég üresek hangulat szempontjából nehéz beleélni magadat. Szerintem ez az átlagos játék de nem is várom el hogy csoda történjen single terén, csak elég fura mennyire istenítik.. Azzal egyetértek hogy az se jó módszer hogy ahogy kijön már átalakítják a saját formájukra a játékot, ami nekik kedvez ezt én se szeretem, de mw2-re ráférne egy ilyen mert az telepakolták felesleges és gyerekes dolgokkal.
-
Polllen
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Sztem elég egyértelműen fogalmaztam, hogy ha nem értesz a modoláshoz és a játék fejlesztéshez, picit okoskodásnak tűnik a "fél év alatt össze lehet dobni ilyen játékot" kijelentés.
Ugye mire alapozod, ha nem tudod miről beszélsz? 
Amúgy nem tudom milyen történetet vársz el egy háborús fps-től... A forgatókönyv rendben volt. Itt azért már visszafogottabban használták fel a filmes élményeket, több eredeti ötlet volt és fordulat, mint az elődökben. A 2. vh-t felölelő cod-kban sokkal jobban hemzsegtek a háborús filmekből átvett jelenetek... Ott saját ötlet szinte nulla, kb. lemásolták egy az egyben, amit a filmekben láthattunk, így nekem pont az a fura, hogy arra mondanád, jobb...

Amikor katonák a főhősök nagyon nem lehet spilázni a történetet...
De ettől még szvsz az mw2 (és azért az 1 is) ebben a kategóriában az átlag felett van... A bc2 pl próbált egyedi lenni a single player résszel, és még ha az alapötlet nagyon jó is, a körítés és kivitelezés (a forgatókönyv) lényegesen gyengébb és kidolgozatlanabb...Nyilván nem egy Fallout 3, Stalker széria, Metro 2033-hoz kell hasonlítani (vagy olyan etalonhoz, mint a Half-Life 1-2), mert kb. annyi közük van egymáshoz, hogy mindegyik fps...

Persze nem vagyunk egyformák, ízlések és pofonok.
U.I.: Elcseszett név lett, mert még soha sem volt ilyen sikeres... Én úgy veszem észre, hogy a kritizálók egy részeinkább az összes cod-t átkonvertálná arra, amit korábban megszokott... Más játékokban is sajnos ez tapasztalható (ETQW-ből ET vagy CoD4-ből CoD2) és fura mód ezek mindig az új multi miatt szoktak nyafogni.
-
BalaNce87
addikt
Ez nem okoskodás szerintem, aki isteníti a codokat azért teszi mert eddig is azt tette, aki valójában ismeri a sorozatot az elismeri hogy eléggé elcseszett név lett.
Aki meg cod-ba látja azt hogy iszonyot jó sztori az tényleg nem játszhatott még jó single player játékot (fps), a bo-ra meg írtam én is hogy annak jobb lett a singleje, mint az eddigieké az tetszett, érdekes mód a legtöbb ember ezt nem így látja, ebből kifolyólag tényleg azt szeretik hogy ledarálhatnak egyedül egy egész orosz hadsereget aztán end of story. Elég vicces amikor valaki a sztorit emeli ki egy cod sorozatban, még a világháborús részeknél meg értem, de a többit? Ez nem olyan játék hogy végigviszed és maradandó emlékeket alkot, cod4-ből viszont megaradt a csernobili küldetés, mert az tényleg kurva jó lett, de a több az tényleg zúzás csak, így annyira nem is emlékszem rájuk.
Ahhoz meg nem kell értenem hogy mindezt megállapítsam, csak elég kinyitni a szememet. -
Jaffafa
aktív tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
COD4 a MW2 és most már a Black Ops is ott figyel a polcon. Mindegyikkel egyenként legalább 20x annyit játszottam (multi), mint egy átlag játékkal, ahol csak single van. Nekem a MW2 sokkal jobban tetszett, messze ez a legjobb a 3 közül, még úgy is, hogy ott rühelltem, hogy nincs dedikált szeró. A Black Ops-ban csak a hangokat bszták el. A heli özeledik, elfordítod a fejed és a heli hangja már el is tünt, pedig ott repül el a fejed felett. Arról nem is beszélve, hogy a heli egy gyilkológép. Szal nagyon relatív ez. Akinek tetszik az vegye, akinek meg nem, az ne. Ennyi.
-
Polllen
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Relatív egyszerű történet... Felvett egy olyan stílust a játék, amit szeretnek az emberek. Ennyi a titka.
Pl. sztem Mw2 sztori üti a B kategóriás filmeket, Hans Zimmer pedig az egyik legjobb élő zeneszerző, látszik rajta, hogy dolgoztak vele.... BO-val nem játszottam, de a single részéről eddig az összes ismerősöm elismerően nyilatkozott, olyan is, aki minden cod-ban csak ezt tolja, nem érdekli a multi...
Amúgy ha nem értesz hozzá, miért "okoskodsz"? Vagy te is hiszel abban, hogy Mo-n mindenki mindenhez ért?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BalaNce87
addikt
Hát az, amit godlike említett azért én egy ft-ot nem fizetnék, cod4 után szerintem egyik sem ér 3000ft-nál többet. Cod4 volt a csúcspontja azzal hogy modern-be rakták, azután eladásilag toppon maradtak sőt növelték is azt, csak a színvonal lett gyengébb, cod4-hez képest is és ez nagy szó.
Már ezerszer mondtam hogy ezt egy hozzá értő modder megcsinálná fél év alatt, naív az aki azthiszi hogy az mw2-őt vagy a bo-t keményen 2 éven keresztül végigdolgozták hogy kaidhassák. A promod-ot is volt aki megcsinálta kiszedtek pár perket lebutították a grafikát és még egy pár módosítás, ha erre képes valaki pár hónap alatt akkor fél év 1 év alatt csodát is művelhetne. Én nem mondtam hogy értek hozzá, de nekem senki ne mesélje be ez egy 2 éves meló lehetett, még a vak is látja hogy rókabőr.
Kisebb módosításokért speciál engem nem fognak lehúzni egy 10-essel, van aki lefossa ezt én meg elvből nem fizetek érte. Ebből már nem lehet mit kihozni egyszerűen, csoda hogy eddig eljutott a sorozat, tényleg fura, mert ez nem jellemző pláne multis fps-re. -
BalaNce87
addikt
Cod-ba mondjuk nemtudom milyen előzményeket akarnak az alapból gyenge sztorihoz, a single sosem arról szólt hogy zseniális és ötletes a története, így nem kéne.. elég a multi, a single az nem megy, nem kéne variálni, attól nem lesz jobb.
godlike: De az amit kérsz az az ingyenes munka határát súrolja, ezért meglepő számomora hogy fizetnél érte.
-
kapeti07
senior tag
Nem hiszem el, hogy mindenhol ez az "előzmény" dolgot veszik elő, ha már nincs újabb ötlet a folytatáshoz.
Az "Előzmény" dolog nagy divat lett amióta George Lucas megcsinálta a Star Wars I.-II.-III rész-t. Azelőtt nem is nagyon csináltak játékoknak/filmeknek előzmény-részt.
Ez csak engem akaszt ki?

-
Tituka
senior tag
kíváncsian várom

-
Jaffafa
aktív tag
Én már azzal böven meg lennék elégedve, hogy ha a MW2 kijönne újra, nem változna semmi, de DEDIKÀLT szerók lennének. Még havidíjat is pengetnék érte. Nekem az a rész tetszett a legjobban. Kizárólag multizom, szal a single-player-es gagyiság nem érdekel.
-
Godlike
tag
Adják ki újra az MW2-őt! Új pályákkal, csak HC módban, kihajlással, hit indikator, perkek, radar, és mindenféle segédberendezés nélkül. Én leszek az első a bolt előtti sorban. (hogy olcsóbb legyen single sem kell).
Ha nagyot akarnak kaszálni olcsón, tegyék hozzá az MW1-es pályákat és fegyvereket is! Minden megvan hozzá gyorsan meg lehet csinálni.
Legyen a címe MWUM (ultimate multiplayer)
-
Invadrr_Zim
tag
hát nem ezt akartuk? de, ezt akartuk. lávolnám, remélem nem csak kacsa.
-
Frigo
őstag
Volt még régebben egy infó ,hogy egy harmadik csapat is beállt COD-ot gyártani ,ők főleg futurisztikus témákra fognak ráállni .Nem lepődnék meg ha idén ők dobnának ki valamit.
-
Gál István
senior tag
Amíg ez megjelenik el leszek az MW2-vel... (BO felejtős)
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Az is ütős.

-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
na azt azért nem kéne
maradjon csak az a graf motor alatta. szvsz a mw2 grafikája kiváló, nekem nagyon tetszetős

-
-
aram01
nagyúr
rókabőr
-
Hunter2
addikt
"Amit még az informátor szerint biztosra vehetünk, hogy idén nem jelenik meg a játék"
na mondjuk ezen csodálkoznék. Activision-ék minden évben beszedik a vámot, szerintem most sem hagyják ki.
-
-
BalaNce87
addikt
Hát mondjuk azt, hogy mindenestre érdekes ember az aki minden évbe megveszi, azt összesen nincs 200 óra játékideje bennük, persze van kivétel. De az idő múlásával egyre könnyebb megunni a részeket, cod4-el még elvoltam egy darabig aztán waw is volt de az félbemaradt, mw2 free weekend és bo-t meg nem próbáltam. Ha mw2-t unod akkor bo-t se fogod sokáig húzni, ezt persze nem neked mondom hanem általánosságba. Tényeg akkor jó vele játszani amikor még új és nem ismerik a bugokat legjobb fegyókat stb, idióta perkezések ezerrel, később meg már elfajulnak a dolgok. Követni én is követem mi folyik a sorozattal de gyűjtés szempontjából nem veszem meg én játszani akarok vele nem gyűjtögetni hogy passzoljon a többi közé, a szavatossága elég gyengus, hiába multis játék. Végülis azért unja meg az ember hamar, mert cod4 óta nincs túl sok módosítás, ilyen egyszerű.
Mind1ikel ellehet szórakozni csak nem ennyi pénzért, ha sokkal olcsóbb lenne akkor nem is keltene felhábárodást szerintem.
Más: Néztem egy két videót bo-ba és eléggé rossz a hitbox de ez enyhe kifejezés rá, gyakorlatilag az árnyékát lövöd és fedezék mögött kapja a sebzést, igaz ezt egy ps3-on játszó gyereknél láttam, pc-n nemtudom milyen. -
T_Stark
őstag
Én nem bánom hogy nem készül alá új grafikus motor, ebben nem a csillivilli a lényeg, hanem a zúzás
és így legalább ez is full-on fog menni a Radeon 5670-en 
Nekem így is tetszett az MW1-2 grafikája. -
Polllen
félisten
Nekem csak az MW1 és 2 van meg, II. vh-ból az ET volt multiban az etalon...
Pár év MW1 után nem volt kérdés, hogy MW2-t is megveszem, nem is bántam meg. BO-t viszont egyelőre kerülöm... nem érdekel.DE ettől még nem tartom butának azokat, akik megvették vagy követik ezeket a sorozatokat...
Nem tudom miért kell mindig hülyézni másokat, mert más az ízlésük... 
Mintha mondjuk a te ízlésed lenne az etalon...

-
balcsy
aktív tag
ghost os képregéyn van magyarul?

-
JSaN
addikt
Szerintem nem baj ha iden nem jelenik meg, legalabb a black ops-t is rongyosra tudjuk jatszani ha mar megvettuk.

-
törölt tag
No , az első év COD nélkül ?
Mert, hogy at írják, hogy idén nem jelenik meg . -
Jander
senior tag
A Respawn csapat nem csak úgy áttért, hanem gyakorlatilag visszatért az EA-hoz! Ugyanis a 2 csávó akit kirúgtak azok dolgoztak anno a Medal of Honor szérián

Arról meg, hogy mikor unják meg a játékosok a terméket: nem tudom... én már a 4-es résznél láttam, hogy az a multi ami itt megy, már nem az amit én szeretek. Az 5.-t alapból nem vettem meg, az MW2-t gyorsan elcseréltem, gyakorlatilag ugyanaz volt mint az MW1, a legutolsó részt kölcsönkaptam, és szintén ugyanaz az egész. Szerintem már rég meg kellett volna unniuk, ehelyett egyre több fogy... WoW effektus, azt is egyre többen játsszák 6-7 év után is egyre nő a felhasználói kör, hogy kivel ne kérdezd. De amíg a sok buta ember képes minden évben új fifa-t új nhl-t új sportjátékot venni, ami szintén ugyan ez a futószalagos gyártás, addig nem csodálkozom a COD sikerén!
-
mrhitoshi
veterán
(#28) HS 2142 és (#29) Prézli21: köszi a választ. Remélem az újonnan alakult Respawn csinál valami jó játékot az EA kezei alatt.
Ezt az új részt viszont nem értem, mindegy majd meglátjuk, hogy milyen lesz.

-
Archer
őstag
Idén nem jelenik meg? Srácok, mi ez a lazaság? Akkor idén nem is lesz "új" CoD rész? Háát azért ez így nem járja. Bár lehet majd a soron következő NFS résszel jön pakkban

-
Neks
tag
Egyébként, ha valaki jobban megfigyelte, hogy Gas-t a Modern Warfare 1 végén "arcon" lövik. Ghost-nak és Gas-nak ugyan az a hangja és innen már eltudom képzelni miért Ghost a neve és miért visel maszkot. De ez csak az én véleményem

-
@rglaaf
veterán
Meg ha már hozzányúlnak, esetleg kitalálhatnának valamit, ami csapattá kovácsolja a TEAM nevű játékmódokban az embereket,
ezt azzal érnék el ha kig@néznák végre ezt a sunyulásra és a kempelésre ösztönző killstreak baromságokat és valami komolyabb multiplayert dobnának össze, de hát azt nem lehet mert akkor elesnének a 12+ vevőktől
-
HS 2142
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem a negyedik utáni részekre eléggé megkopott a név, már azon se lepődnék meg, ha bejelentenék a fizetős multit vagy valami pókeres mellékágat.(Végül is az akció-kaland mellé még beférne vérfrissítés címén, legalább nem tudnánk leszólni, hogy egy újabb rókabőrt adtak ki a kezeik közül)

(#37) Ateszzero: Az MW2 egyik főbb szereplője.
-
Ateszzero
őstag
Ki az a "Ghost" ?

-
capulet75
addikt
Ghost karaktere nagy zsírság, a képregény b@szottjó.

-
F e Z o
veterán
Az utolsó mondatban minden benne van. Lehúznak még egy bőrt a Modern Warfare-ről.

-
törölt tag
-
zuchy
őstag
De igazából annak örülnék legjobban, ha tényleg végre nem csak az lenne, hogy kidobnak egy újabb béna részt ugyanazzal a multival és 3 órányi kampánnyal, hanem foglalkoznak vele odafigyeléssel, és valamit újítanak is, nem csak a fegyvereket cserélik le újabbakra (lila reddot... máig ezen röhögök).
Amíg eladási rekordokat döntöget minden új szériánál és tömegesen veszik meg, addig minek? Ugyanaz a sablon, és mindig le lehet szakítani vele dollármilliókat. Kíváncsi vagyok mikor unják meg a játékosok. El lehet vele játszogatni nem azt mondom. De ennél van nagyobb probléma is, mégpedig az, hogy a uccsó részt "félkészen" adták ki. Fagy a játék, máma többször is csinálnta, egyszerűen megáll, kiírja, hogy nem válaszol. Illetve az egész sinlge rész végig skriptelt, és sok skript hiba is van benne, ami bánja a szemet.
Egyszerű megcsinálni a skriptet, de legalább normálisan legyen összerakva, mert még az sincs. Kíváncsi vagyok, a következő rész milyen lesz.
De az a durva, hogy ilyen hibákkal is megdöntötte az MW2 eladási rekordját. Persze ehhez hozzátartozik az IW net, vagy micsoda hátrányai is. Úgy fel van építve a brand, hogy lényegében egy üres CD tokot is eladhatnának, azzal is meglenne a rekord.
Nem történt semmi lényegi változás a BO-ban sem, csak új pályák és fegyverek egyéb kiegészítőkkel, meg az a vetődés és kész.Hangokra rámehetnének pl, a gránát felrobbanó hangja más távol és más közelben, és nem csak a hangereje. A MOH-ban a hangok szerintem sokkal jobbak voltak.
-
feka007
veterán
"hogy idén nem jelenik meg a játék"
Ez egyáltalán nem aggaszt, sok volt már ez az évenkénti CoD, kezdett átmenni NFS-be az egész.. Meg ezt a motort már tényleg le kéne szerelniük, elég égő már ahogy a Black Ops néhol kinéz így 2010-11-ben.
-
HS 2142
őstag
"...Amit még az informátor szerint biztosra vehetünk, hogy idén nem jelenik meg a játék, és nem készül hozzá új grafikus motor."
Nekem is ez lett gyanús az egészben, mi történt a régi "jó" futószalaggyártással?
(#27) mrhitoshi: A csapat széthullott, de a nevet biztos, hogy nem hagyta veszi az Activi$ion, felvettek jónéhány embert a távozók helyére és minden kezdődik elölről.
-
mrhitoshi
veterán
Na várjatok csak! az Infinity Ward nem úgy volt hogy feloszlott és újra alakultak az EA keze alatt ?
Szóval hogy is van ez most ?
-
törölt tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Szerintem nem jelentene problémát találni valakit, aki ír egy fogyasztható bevezetést sokkal inkább a pénz beszél - ettől függetlenül a folytatást/befejezést adják először, előzményből nem kérek (főleg nem Ghosttal)
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk az érdekes, ha igaz, hogy idén nem jön..
Nem minden évben óraműpontossággal kéne jönnie, mint a Télapónak dec. 6-án?
-
AS
félisten
Hát ha Dice képes volt új motort csinálni Frosbite motor nagyon szuper lett minden téren, akkor ideje lenne a Cod-nak is egy uj motor, az bizonyos fizika nagyon hiányzik belőle......És itt most nem grafikáról van szó.
-
Black Dragon
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem nagyon egyszerű magyarázat van arra, hogy miért nem zárják le. Egyrészt a pénz, másrészt ugye elég sokan elmentek az IW-től, és szerintem az aki csak úgy odajött, azok nem igazán tudnák azt befejezni, amit mások gondoltak ki és stb... Ezért csinálnak egy bevezetőt úgymond, mert oda csinálhatnak egy tök új storyt.

-
törölt tag
"De igazából annak örülnék legjobban, ha tényleg végre nem csak az lenne, hogy kidobnak egy újabb béna részt ugyanazzal a multival és 3 órányi kampánnyal, hanem foglalkoznak vele odafigyeléssel"
Mivel az IW fejleszti, erre megvan minden esély

btw remélem nem előzmény lesz, zárják már le tisztességesen.
-
keIdor
titán
Hurrá, új CoD a láthatáron... kitalálom... 2011. november 8-án jön?
-
Jander
senior tag
Igazából nekem a grafikával nem is lenne gondom, viszont a netkódot úgy ahogy van újraírhatnák, mert PC-n lehet, hogy hozzá vannak szokva az emberek az ilyesmi sz*rhoz, de spec nekem Live-on sosem volt olyan tapasztalatom mint a COD-oknál, förtelmesen rossz volt már az MW1-ben is!
Meg ha már hozzányúlnak, esetleg kitalálhatnának valamit, ami csapattá kovácsolja a TEAM nevű játékmódokban az embereket, mert a szemem gürizik, ahogy mindenki rohangál össze vissza és idegrángással osztja a headshotokat (úgy emeli a fegyvert a szeméhez a katona mintha robot-robi lenne)...
De igazából annak örülnék legjobban, ha tényleg végre nem csak az lenne, hogy kidobnak egy újabb béna részt ugyanazzal a multival és 3 órányi kampánnyal, hanem foglalkoznak vele odafigyeléssel, és valamit újítanak is, nem csak a fegyvereket cserélik le újabbakra (lila reddot... máig ezen röhögök).
-
Black Dragon
addikt
Én nem a grafika ellen vagyok, mert nekem egyáltalán semmi gondom sincsen, vele se a cod6-ba, se a cod7-be nincs vele gondom. Sőőt. Szerintem nagyon frankó graf van benne. Aki über grafikát akar, az menjen crysist játszani.

Én is játszok ilyen régi klasszikusokkal, mint a Settlers IV, mert ott is a játékélmény fogott meg, nem a graf.

De még páran úgy is beírják, hogy csicska iw, nem lesz új motor, pfúúújj, stb... de ez van.
-
Polllen
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ott virít az egyenruháján az angol zászlócska, csak úgy mint Soap-nak...
Jellegzetes "East End-i" akcentus, amit még csak meg sem kellett játszania Craig Fairbrass-nak, mindig így beszél.
Ez az ürge játszott a Cliffhanger-ben és ő volt Gaz hangja is az mw1-ben."Bloody yanks, I thought they were the good guys!"
A karakter amúgy nagyon jól eltalált, mw2-ből ő a kedvenc, tényleg karakter és nem csak ágyútöltelék...

-
BalaNce87
addikt
Ha új motor lenne akkor sanszos lenne hogy megvennék pc-re, bár tuti lesz olyan állat aki ezért hajlandó lesz gépet fejleszteni...így marad a biztos.
Erről a motor mizériáról már az is mindent tud aki életébe nem játszott egyik részével se.
Igazság szerint már az lenne a fura ha nem ezt használnák, de felesleges is dolgozni az egésszel összedobják, azt utána beindul a pénzeső, ez már rég nem a játékról szól, csak bemutatja hogyan lehet évrvől évre eladni ugyanazt a koncepciót. Ez az egész már olyan hogy megveszik hogy legyen. Nagyon valószínű hogy ez a játék ezzel a motorral fog nyugdíjba vonulni, a 2012-es világvégén is a játék megjelenését fogják ünnepelni.
Ez a menni fog a gépemenbe az a vicc, hogy bo-t durván elszarták és vagy fut vagy nem.
Szerintem ebbe a konzol is beleszól. -
Nekem a Ghost csávóból a maszk tetszik. Az mindent visz.

-
Laraxior
titán
válasz
Black Dragon
üzenetére
azért az MW2nek nincsen nagy oka a panaszra mert viszonylag "szép" játék

az meg hogy van szebb...és?mindegyiknél van szebb
a játékélmény úgyis kárpótol...
Nem véletlenül tolom még mindig az Age of Empires "-t
-
Laraxior
titán
-
Black Dragon
addikt
Valaki fogja már fel, hogy a codokat nem a grafika miatt veszik.

-
zuchy
őstag
A CoD2 volt, ami ezt a motort használta, az volt az IW engine. AZ MW1 az IW 2.0-t használta. Lényegében csak fejlesztgették a motort, minden részhez kapott fejlesztést. Amíg ezek a konzolok meglesznek, addig szinte biztosra vehető, hogy meg is marad ez a motor. De igazából nem nagyon kéne új, a laggot kellene megszüntetni, és jó lenne. A multi miatt úgyse kell DX11 hiper grafika, mert úgyis leveszik a grafikát, hogy meglegyen legalább a 60 fps.
-
Воланд
titán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Egyet értek, Ghost nagyon jó karakter, kár, hogy SPOILER!!!!
megölik. -
Kanczy
veterán
"Amit még az informátor szerint biztosra vehetünk, hogy idén nem jelenik meg a játék..."
Ez a legérdekesebb része a dolognak. Remélem így is lesz

-
zola0306
tag
"és nem készül hozzá új grafikus motor."
Hát az anyátok pi.sáját!

Egy sz.r szemét játékot hány évig lehet beleb.szni a játékosok pofájába

És veszik,veszik,veszik...
Gondolom amedig ez fogja vezetni a listákat addig nem is fejlesztenek.
Minek sok ember megveszi ugyan azt a szemetet.... -
Black Dragon
addikt
Már meg ne haragudj, de Reznovnak köze sincs az MW-hez.
Az cod7, ez Cod6.Priceból pedig nem tudnak egy részt csinálni, mivel szerintem a közönség nagy része kb lesz@rja... Hogy lett ezredes? Úgy, ahogy a többiek.
Viszont Ghost egy nagyon eltalált figura, furcsa kiejtéssel, ő a csapat bajtársa, ő irányít, ha kell, stb... Tehát egy egyéni, különc figura, akiről tudnak mit kitalálni...És gondolom onnan is jött az ötlet, hogy sokak kedvence, és kiváncsiak, hogy hogyan is került be ide.

-
Zirowe
nagyúr
Nem kap új motort..
Akkor ez már hanyadik rész lesz, ami ugyanazzal készül?
Mw1 kezdte a sort nem?Mondjuk legalább akkor menni fog a gépemen..
-
bigadam94
tag
Ghost nagy közönségkedvenc, nem csodálnám, ha kapna egy saját részt..

-
Daczy
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Engem valahogy hidegen hagy, mint az őszi szél. Reznov, Price nagyobb arcok, velük kéne valamit kezdeni.
-
Black Dragon
addikt
Éljen a szellem.

Mondjuk arra én is kiváncsi vagyok, hogy hogyan is kerül oda Ghost.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélhetőleg valami fasza teaserrel áll majd elő pár hónapon belül az IW, amiben minden kiderül
Csak aztán nehogy kacsa legyen.
Ugye mire alapozod, ha nem tudod miről beszélsz? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)