Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mijia M365 és M187 (Youth Edition) elektromos rollerek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
Ömm... ne hari, nem egyértelmű nekem! Hogy kell érteni, hogy "...ne töltsed melegen..."?
Mondjuk, közvetlen használat után? Mikor a használatból fakadóan melegebb az akksi a nyugalmi állapotához képest?Nálam amúgy kb. péntek óta nem csatlakozik a roller a telómhoz - asszem aznap reggel, vagy csüt. este jött egy frissítés a Mi Home-hoz - szal néhány napja absz. nem látom hol tart az akksi töltöttsége.
-
hunluki
senior tag
Köszönöm szépen a tanácsokat, igyekszem megfogadni őket. Szerencsére nagypapám ilyen elektro-kütyü szakértő illetve én is konyítok valamennyit a dologhoz, szóval egy forrasztás pl elengedő kontaktoknál azért minősül majd főellenségnek. Ezen felül a bérlet helyett tervezek majd venni egy 10-es gyűjtőjegyet, aztán ha épp meghalna, vagy rám szakadna az ég durva módon akkor azért legyen fallback plan
Ezen felül első defektig hajtom a gyári gumival, nyomásra figyelek, de utána szerintem megy fel előre/hátulra a lyukas tömör. Néztem én is videókat erről a slime dologról, lehet azzal is futok majd próbaképp egy kört, meglátjuk. Csak érne már ide
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest