- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
En ugy tudom, hogy ha a DX12-es jatek tamogatja a multi-adapter modot, akkor lehet keverni a GPU-kat, elvben barmilyen felallas elkepzelheto. Tobb dGPU + 1 iGPU is peldaul. De nem gondolnam, hogy az elso DX12-es "fecskek"-nel erre kulon hangsulyt fektetnenek. Eloszor velhetoen arra koncentralnak a jatek fejlesztok, hogy egyaltalan (azaz 1 db GPU-n) mukodjon a jatek, DX12 alatt is, es majd legfeljebb utana, az elso patch-nel -- vagy a kovetkezo jateknal, elso DLC-nel -- hozzaadjak ezt a plusz feature-t. De majd Abu megirja a cikkben, hogy az elso 2 jateknal mit sikerult osszehozni a fejlesztoknek.
-
Fiery
veterán
En ahhoz megvarnam az elso 10 db DX12-es jatekot, valamint az elso, kifejezetten DX12-hoz fejlesztett nVIDIA kartyakat is. Siman lehet, hogy azutan is a Radeonok lesznek az egyertelmuen legjobb valasztasok, de a "big picture"-hoz kell a konkurencia is. 2-3 jatek vagy ugyanennyi 3D benchmark alapjan meg en szemely szerint nem vonnék le tul messzemeno kovetkeztetest.
-
Fiery
veterán
Miert kene olyanert fizetni, ami zsakbamacska?
Vard meg, amig lesz jatek, es utana vegyel hozza videokartyat. Egyebkent se ertem, hogy lehet befektetesnek hivni egy PC alkatreszt, ami aztan az erteke jo reszet 2 even belul elvesziti. Befektetes a reszveny, ingatlan, arany, allamkotveny. A PC alkatresz penzkidobas, egy bizonyos szint felett meg luxuskiadas.
-
Fiery
veterán
Szerintem az a komolytalan, hogy a DX12 elott azon ment a siras-rivas, hogy miert csak a Mantle kinal low-level elerest, miert tokosebb meg frankocsavobb az AMD, mint a Microsoft meg a Khronos ... most meg amikor mar van 3 minusz 1 API rendesen, veglegesen lespecifikalva, most meg megint az API keszitoje a hulye es teszetosza?
Tessek panaszkodni a jatek gyartoknal meg a Futuremarknal
-
Fiery
veterán
Ez a Microsoft hibaja? Nem ok irjak a jatekokat
Ha meg leallnak a fejlesztessel, lazara veszik a dolgokat, akkor megint ok lesznek a lusta disznok 2 ev mulva. A DX11 miatt is kaptak a fejukre boven. Most legalabb azt lehet erezni, hogy igyekeznek haladni a korral, folyamatosan fejleszteni. Szerintem udvozlendo lenne, ha egy-masfel evente inkrementalis fejlesztessel folyamatosan javitanak, bovitenek a DX12-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest