- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
King Unique #418 üzenetére
"Hát, aki nem érti a lényeget és direkt nem akar figyelembe venni fontos dolgokat, tényeket és csak puszta személyes hitvallásból erőlteti a mondandóját, zavarja, hogy nem a neki tetsző felállás van évek óta, hát az speciel nem én vagyok..."
Engem nem zavar hogy a közoktatásban mindenki még az elavult wint tanulja, egyszerűen nem értek vele egyet és itt kimerült az egész. Te akarsz engem győzködni mindenáron hogy ami nem win=xar és az is marad.
Ha próbáltál volna mást is, és túllátnál a bing keresőn, akkor tudnád hogy az igazi amish te vagy.) Mint már írtam, mindkét platformot napi szinten használom. Olyanról viszont nem lehet hiteles véleményed, amiről alapjaiban sem tudod hogyan működik. Ennyire lehet komolyan venni a hsz-eidet
Ha pedig ismernéd a kapitalizmus igazi oldalát, akkor nem szeretnéd te azt annyira nagyon
-
Apollyon
Korrektor
ROTFL
Legalább akkor a lényegre válaszoltál volna
"Ha csak az alkalmazottak betanítását nézzük, már az sem kevés kiadás.
Ja igen, mert egyébként az informatika tanítása is rendkívül magas szinten történik a közoktatásban.. Igazi szaktudást adnak át win+MSO tekintetében, így a középiskolákban is igazi szakemberekké válnak a diákok, csak mert így tanulhattak
"helyi IT-s megnövekedett feladatai, kompatibilitási problémák, időkiesés, hatékonyság csökkenése, stb. Ez mind pénz."
A másik.. Mitől növekedne meg a feladat? Egyszer át kell állni és kész. Biztos van ennek is költsége, de közel sem annyi mint a generációkon át tartó licencekre kidobott pénz.
(#415): Na jó, meguntam a szövegértési problémáiddal foglalkozni, meg azzal hogy csak simán skippeled a lényeget.
Remélem sok-sok pénzzel ellátod majd az M$-t, jó konzumer módján. Meg majd az új generációnak is szívesen pengálod ki a pénzt, hajrá. Ilyen egy jó kapitalista polgár, fogyaszt, de nem gondolkodik! -
Apollyon
Korrektor
válasz
King Unique #412 üzenetére
"Több pénzbe....ha Office-t kapják ingyen, egyéb MS szoftvereket is kedvezményesen, vagy épp oktatási célra ingyenesen, akkor egy másik platformra átállás, szakemberek megfizetése, tanárok plusz képzése nyilván nem jelent semmit ezek szerint."
Volt egy akció, egy ideig ingyenes az MSO az iskolában. De ez sem fog tartani az örökkévalóságig. Az MSO akkor lesz majd ingyenes, ha soha többé nem kell érte fizetni.
Egyik platformról másikra átállás.. ez nem hinném hogy sok pénzbe kerülne, tekintve hogy bármelyik könnyedebb, hátulgombolós linux out of the box működik. Még az LO-t sem kell külön telepíteni, mivel azt is felrántja magától. Ez a része is már rég kinőtte magát azon, hogy winen minden könnyebb..."Én "azt" szeretném....én csak reálisan gondolkodok, hogy a mai viszonyoknak megfelelően elsődlegesen mit érdemes mindenképpen megismerni,"
Te csak egy platformot ismersz igazán, és ebből azt gondolod hogy mást nem is érdemes, mert kizárásos alapon ha az egyiket tudod, akkor nem fogod tudni a másikat. Szerencsére ez nem így van.
"Ja és melóhelyen nem nekem kell megvennem, fizetnem érte, de még suliban se kellett."
>Neked< nem kellett."Viszont, ha kell is, akkor is egy olyan termékre inkább beruház az ember, amiről tudja, hogy később profitálni fog az ismeretéből, mint egy olyant használjon tök ingyen, amiből meg nem (ha csak nem olyan területen dolgozik). "
Az is fix, hogy nem a diákok 100%-ának kell win + MSO tudás. Meg mint már írtam, abból amit az iskolában tanul ebben a témában, semmi nem fog rajta múlni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
King Unique #409 üzenetére
Se az oktatást, se az MSO-t nem én hoztam fel
Akárhogy csavarod, meg kiforgatod, sokkal több pénzbe kerül az iskoláknak M$ termékeken taníttatni generációkon keresztül, mint a teljesen ingyenes megoldásokon.
Régen nem volt ingyenes megoldás, most már van, ezt el kell fogadni. Már nem mindenben a redmond a nyerő (enyhén szólva), dolgozd fel.
"Netalán iskola +ba, FSH alapítvány, vagy a TDF fogja fizetni az MSO tanfolyamot a diáknak, ha mégis elvárják az ismeretét?"Már leírtam, de leírom még1x. A közoktatásban nem tanítanak olyan durva szinten MSO-t sem, hogy emiatt ki kelljen borulni, ha LO-ról kellene MSO-ra átszokni. Sem fordítva. Az hogy neked nehézséget jelent, az egy másik dolog.
"No meg hiába ingyenesek az alternatív megoldások, meg is látszik, hogy x év alatt más előnnyel, plusz szolgáltatással nem tudták kínálni a termékeiket és amint egy MSO ingyen elérhető oktatási célra, máris adott, melyiket választják inkább."
Amíg az M$-nek olyan az üzletpolitikája, amilyen, meg amíg valaki(k)nek anyagi érdekei fűződnek ahhoz, hogy fizetős rendszert használjon mindenki, addig ez így is marad.
A leírásodból viszont eléggé úgy tűnik, hogy te tényleg azt szeretnéd, hogy mindenki az örökkévalóságig csak és kizárólag M$ termékeket használjon, és fizessen mint a katonatiszt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#58000384 #404 üzenetére
"Pontosan azért jó. Mert ugye a bonyolultabb nem mindig jobb."
Pontosan azért nem jó. Mert még korlátozottabb mint a windows, és még kevesebb alkalmazás is van rá. Persze erre is van photoshop meg barátai, de ez nem mindennapi igény.
Amúgy annyi könnyítés van benne, hogy megveszed a hardverrel együtt a szoftvert, és nem kell vele foglalkozni. De persze aki többszázezres gépen akar frászbukozni, az meg is érdemli.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#58000384 #400 üzenetére
"Azért jó példa, mert nem Windows, mégis könnyen váltanak a kettő között (még 8-ra is), könnyen használható, bolondbiztos, van mögötte támogatás, plusz egy rakás alkalmazás van rá, amik közül nem egy profi munkára való. Linuxra is van, de alig."
Nem windows, de azért váltanak rá könnyen, mert csak kattintgatni kell, nem kell érteni hozzá. Motorról is könnyű biciklire váltani.. Viszont az exe ott sem fog csak úgy alapból elindulni ,)
De már inkább használnék windowst, mint OSX-et."Hát általánosban mi hardvereket tanultunk, minimális szövegszerkesztéssel (Word, Wordpad), netezéssel és HTML alapokkal."
Középsuliban meg ugyanez, és az ECDL-lel sem mész sokra. Legalábbis nálam tettek rá magasról hogy van-e vagy nincs, de nem is láttam még nagyon követelménynek semmilyen álláshirdetésnél."A Microsoft meg éves licencekre adja kedvezményesen az Office-t, amit a tanárok és a diákok ingyen meg is kapnak. Persze drágább az ingyenesnél, ez tény."
A diáknak nem, de az adózóknak igen. Az adózók meg (többek között) a diákok szülei.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#58000384 #389 üzenetére
Az OSX nem jó példa, mivel egyrészt Magyarországon különösen drága, illetve a hardverhez adják a rendszert is, amit nem igazán lehet cserélgetni...
"miért lenne bárkinek érdeke mást tanulni?"
Na és vajon kinek az érdeke hogy mindenki winen, meg MSO-n tanuljon, amikor így vagy úgy, de pénzbe kerül? Szerinted az általános-, és középiskolában milyen szintig jutnak a diákok a MSO tanulásában? Csak azért a tudásért, amit ott ezekből megszereznek, még nem fognak állást kapni. Az fix, hogy pl. makrókat nem fognak tanulni, illetve ha LO-n oktatnák ezeket, akkor semmiben nem szenvedne hiányt ahhoz képest, mintha MSO-n tanulná ugyanazt. Cserébe az egész oktatási rendszer megspórolna egy vagon pénzt.
(#390) hcl: Ez mondjuk egy szélsőséges eset, aki gép előtt dolgozik, az csak nem annyira suta hogy ne tudjon megnyitni egy menüt, meg ha nem is látta még, egy olyan ikonra kattintani, amit megmutattak neki...
A filemásolás ezekben az artisjusos időkben szerintem már senkinek nem okoz gondot
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#58000384 #387 üzenetére
Tévedés, még mindig.
"Azon kell elgondolkodni, hogy azoknak a felhasználóknak hogy lehet megfelelni, akik ugyanarra akarják használni a gépüket, mint eddig,"
Azért mert windózt tanítanak az iskolában, miért kell azt gondolni hogy mindennek, és mindenkinek ennek kell megfelelni az idők végezetéig?
Az OSX is másképp működik mint a win, a hasonlóság annyi, hogy full hülyebiztosra van tervezve, a usernek minden a szájába van rágva, ellenben korlátozottabban használható.
"A mögé sem lehet mindig bújni, hogy mindig minden a felhasználó hibája, hogy neki nem jó ami van, nem ért hozzá, tanulni kéne pár hónapot több disztrón is, hogy átlássa, stb. Mi a fenéért tenné, ha már ismer egy rendszert, ezt tanították, ezt fogja megmutatni másoknak, erre vannak a programjai, játékai, amiket szintén már megtanult használni, kapja hozzá a gyártói támogatást, ha leül elé, akkor rögtön tudja, mit hol keressen, stb."
Ha már tudsz magyarul, akkor nem kell megtanulni egy idegen nyelvet sem, mert minek, úgysem lesz szükség rá? Tipikus hozzáállás
Ez bizony de, user error.
A gyártói támogatás meg X ideig van, új winnél már van ami nem is működik, mert a kedves gyártó cseszik hozzáírni a drivert. Én is jártam így anno az Audigy hangkártyámmal.
Ellenben openszósz platform visszafelé is kompatibilis. -
Apollyon
Korrektor
válasz
King Unique #380 üzenetére
arra "kényszerítik" őket, ha később is az az elvárás? ...
Az egyik megoldás pénzbe kerül, és nem mindenkinek van rá szüksége, a másik meg ingyenes. Akik majd használni fogják a jövőben, azok majd úgyis kesselnek érte. Így nem kellene az államnak/iskoláknak pénzt költeni legalább erre. Ha úgyis specifikusan MSO kell, akkor nem az fog problémát okozni hogy eltér tőle az LO. Ez persze fordítva is igaz, de nem mindegy az anyagi ráfordítás
""A linuxra fújolók közel 100%-ának ez a gondja" Talán ezen érdemes lenne elgondolkozni, és körbenézni a saját házunk táján."
Szövegértési hiba. Az nem a linux hibája, hogy windózként akarod használni (és vice versa) és nem megy, hanem user error.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
King Unique #376 üzenetére
Nem célozgattam burkoltan semmit, mindent világosan és egyértelműen leírtam.
"Viszont minden ilyen topikban azért (is) támadják/ támadjátok az MS-t, hogy mért az ő rendszerük a piacvezető, mért azt tanítják az iskolákban, mért azt használják a munkahelyek többségén, mért az van otthon az emberek gépein?"
A gusztustalan üzletpolitikája miatt támadják elsősorban.
Igen, nem értek egyet azzal hogy már az iskolában (és most jön a kedvenc kifejezésed
) kényszerítik a diákokat, hogy ezen tanuljanak, és gyakorlatilag nem adnak lehetőséget más platform megismerésére, holott már létezik valós alternatíva.
Az pedig megint más, hogy egy windózra fullra berögzült tömeg térne át linuxra, akik meg winként szeretnék használni a linuxot .) A linuxra fújolók közel 100%-ának ez a gondja
De nem akarok vitatkozni veled, vannak jó gondolataid néha, de nem most, mert amit csinálsz az most kiforgatás, meg ferdítés olyan dolgokról amiket le sem írtam. Olvasd el a többi hsz-em is, ha valami nem tiszta, azokban választ kapsz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#58000384 #373 üzenetére
"A disztrók meg nem változtak alapjaiban, nem özönlötték el a piacot a kompatibilisebb hardverek"
Hogymi?
Az újabb hw-ek lehetséges hogy nem mennek, de ez még nem zárja ki."több mint 1 évig használtam csak Linuxot, Windows nélkül"
Ja láttam, azt írtad ubuntut használtál.
Nos az ubuntu pár éve már eléggé lejtmenetben van, nem egy megbízható rendszer, semmilyen tekintetben, legalábbis egy kezdőnek biztos hogy nem. Nem csodálom hogy otthagytad, de azért mert használtad egy évig és nem jött be még nem jelenti azt hogy mindent megtudtál a linux világáról, no offense.Meg abból, hogy mennyire ugrottál itt egyesek hsz-ére, tükrözi is a dolgot. De nekem egyébként mindegy
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#58000384 #370 üzenetére
Sajnos nem teljesen értetted meg amit írtam, így jártál.
"A Win7-nél nem mérséklődött a gépigény, az ugyanaz maradt, hanem erősödtek a gépek 2006-2010 között."Próbáltam a Vistát még a régi P4-emen, használhatatlan volt. A win7-et pedig már a tesztverzióktól kezdve használtam, simán működött rajta, gyorsabb volt mint az XP. Ezalatt a P4-es gépem semmit nem erősödött.
"ha nem érdekelne a terjedése (és állításod szerint mást sem), akkor nem menne a győzködés, összehasonlítás, a Windows hibáinak kihangsúlyozása, az, hogy mi minden oldható meg azon, és mindenkinek van megfelelő disztró, stb. témájú szájkarate és háború (nem csak itt)."
Mindkét oldalon vannak elfogultak, meg őrültek, az fix.
A win hibáinak kihangsúlyozása azért történik, mert vannak bizonyos problémák, amiket jó ideje nem sikerült már megoldani, és még 2015-ben is ezekkel szenvedünk ha wint használunk. A win10 pedig nem úgy tűnik hogy ezeket orvosolni fogja, pedig ha övéké a desktop piac, ezeket illett volna már rég-rég javítani. De persze tudom, a win tökéletes, és nincsenek benne hibák."Egyébként én be se nézek a disztrók topikjába, mert nem érdekel, hogy mi van velük, de egy Microsoftos témánál varázsütésre megjelennek az ős-Linuxosok, tehát mindig megy a keresgélés, hogy mibe lehet belekötni."
Ezekszerint te még sosem használtál semmit, csak windowst, legalábbis a linuxot egyáltalán nem is ismered. Én viszont használtam már mindkét platformot, és a mai napig használom is.
Ilyen szempontból eléggé hiteltelen az ellenoldallal szembeni bármilyen kifogásod.
Egyébként reménykedtem a win10-zel kapcsolatban, hogy valamilyen, valóban pozitív változás is lesz. Hát nem úgy tűnik.
(#371): én ilyet nem állítottam
-
Apollyon
Korrektor
válasz
King Unique #368 üzenetére
Az, hogy ebben a topikban is megjelent a linux, mint "kontraszt" szinte már szükségszerű, mint ahogy az is, hogy a linux (hír)topikokban is ugyanígy megjelenik a windows téma.
Több dologgal kapcsolatban is el vagy tévedve, illetve téves meggyőződésed van és ferdítesz."Meg azt az általános "Nincs az a piac, aminek egy monopólium jót tenne" kijelentést elsütöd több topikban, persze a dolgot tovább nem fejtegeted, hogy mért is van állóvíz...mert ez igazából kinek is rossz, nektek, hogy nem a preferált rendszeretek van desktopon a csúcson?"
Itt az egyik. A linuxosoknak nem tenne jót, ha úgy elszaporodna a desktop részesedése, mint amilyen jelenleg a windózé. Ha mégis így lenne (de nem lesz), ide is megjelennének az egyre durvább kártevők (legyen az ember vagy egyéb más), amiből a openszószos közösség köszöni, nem kér.
A windows elsősorban azért terjedt el, mert az volt az első desktopon is könnyedén használható rendszer, így a suliba is ezt nyomták, hogy a gyerekek minél előbb nem csak hogy megismerkedhessenek, de meg is szeressék PC-t. Betoltad a telepítőlemezt, felrakta a windowst, és már volt is egy asztalod. Túl sok tanulást nem igényelt, csak alapvető logikát (duplakatt az exe-re, ikonokra stb.)
Ehhez képest a linuxot akkoriban még nem igazán akarták ilyen irányba is eltolni, hagyták inkább csak az ezt tényleg érdeklő szűk rétegnek.
A windows mögött viszont egy elég nagy cég áll(t), marketinggel meg mindennel.A linux pedig megmaradt olyan usereknek, akik nem akartak játszani, meg videókat nézni, hanem valami teljesen mást. A kattintgatásnál jóval több tudást követelt meg, pl. konkrét parancsokat is be kellett magolni, hogy egyáltalán már csak fel is tudd telepíteni a rendszert, de ha ez meg is volt akár a desktoppal együtt, akkor sem arra találták ki hogy mindenki otthon ezt használja.
Mára változott a helyzet. Megjelent egy olyan diszró is (Ubuntu), ami már valós alternatívát nyújtott (előtte is voltak, Mandriva pl., csak az kevésbé), bár wines szokások miatt csak kompromisszumokkal. Az Ubuntu után pedig egy lavina indult el, elkezdtek jönni a különféle disztrók, egyre többen jutottak számítógéphez és internethez így egyre több embert értek el.
A linuxban ha valami hiba van, javítják. Ha nem a fejlesztők, akkor a közösség, gondolom nem kell magyarázni a nyílt forráskód előnyeit.
Közben a win is fejlődött, de pont akkor hagytak ki sokat két verzió között, amikor a linux otthoni desktopra is alkalmassá lett. XP és Vista között 5 év telt el, és itt követték el az egyik hibát. A következőket pedig ott, hogy a Vista túl nagy gépigényű lett ahhoz képest, hogy egyébként nem hozott akkora változást az XP-hez képest, pedig milyen sokat kellett várni rá. Csak lett egy új UI, de ugyanúgy rendelkezik még az XP egyes hibáival.
A Win7nél majdnem ugyanez, de valamelyest mérséklődött már a gépigény. Itt is volt kis UI fejlesztés, viszont stabilabb is lett a rendszer. Én sokáig használtam, még ma is használom melóhelyemen, de még mindig olyan hibákat is produkál, amiket még 9x verziókban is fel lehetett fedezni.
Na ez volt a következő hiba. Amíg a m$ szenvedett (inkább tett rá magasról) a winek tényleges fejlesztésével, addig a linuxnak egyre nagyobb közössége lett, és alapjáraton úgy hoztak létre benne olyan elemeket is, amiket a winben már rég javítani kellett volna. Pl: lassú boot, amit bár ki lehet bírni, de azt nem, hogy miután bejött a desktop, még X ideig teljesen használhatatlan a rendszer. Erre pedig ne az legyen a megoldás, hogy "használj ssd-t, gyökér!". A registry, ez valami igazán nagy katasztrófa, ennek is köszönheti többek közt, hogy egy idő után elviselhetetlenné lassul a rendszer. Az évek során a m$ rájöhetett volna, hogy ez gáz. De tekintsünk is el ettől.A linux ezalatt szépen feljött, és ha az ingyenesség nem is, az elég nagy fegyver a winnel szemben, hogy ugyanazokat a funkciókat jóval kevesebb erőforrásból megoldja. Manapság már mindezt úgy, hogy a user letölt és kiír egy iso-t, és már akár telepítés nélkül is lehet egy böngészésre, emailezésre stb. alkalmas rendszere (live). De feltelepíteni sem nagy történet, mivel a telepítés immár szinte csak grafikus lehet, aminek minden egyes lépése akár magyarul is érthető, jól dokumentált, így már nem jelenthet senkinek sem gondot.
A m$ is látta a "problémát", mármint azt, hogy elég erőteljesen úgy néz ki, hogy veszély fenyegeti (amúgy nem) a win részesedését, hogy ma már bárki felrakhat adott konfigra win helyett mást is.
Ezért elkezdték keményen nyomni a suliban (ingyenes m$ termékek), hogy a gyerekek még mindig biztosan úgy nőjenek fel, hogy biztos csak a m$ platformját használják, ezzel is csökkentve annak esélyét hogy nem win-t használ és ehhez megfelelő szakterületen helyezkedjen el a pályakezdő. (pl. vendor lock-in)De ami az egyik lehető leggusztustalanabb, amit a m$ valaha csinált, az a hardveres secure boot elvárása, hogy lassan az ember már ne tudjon venni független hardvert, és kénytelen legyen kizárólag wint használni. Ez is egy arconrúgása az open source közösségnek, csak azért, hogy az egyébként is világ egyik legnagyobb cége még több pénzre tehessen szert. Na és ez az, ami miatt a leginkább utálom a m$-t.
Egyébként, csak hogy ne tűnjek vérlinuxosnak, elmondom, hogy a linux sem feltétlen jó irányba megy el. Az ezen a platformon is igen nagy probléma, hogy egyre jobban eldesktoposodik, egyre könnyebb használni minden funkcióját ami önmagában még nem lenne baj, de ez azt is húzza magával, hogy a usernek egyre kevesebb (nehezebb) beleszólása van a rendszer működésébe. Holott ennek sohasem szabadna megtörténnie, erre ott van a win és az osx, ott sosem kell babrálni ezzel.
Szeretném kihangsúlyozni, hogy én nem szeretném (és végső soron senki) hogy elterjedjen még jobban a linux. Egy ilyen fogyasztói társadalomban nem lehetne ezt értelmesen globálisan megoldani. Ha marad annyi, ami most, az rendben van. Egyrészt azért amit fent leírtam, másrészt azért hogy maradjon meg azoknak, akik szeretik buherálni, módosítani a rendszert.
Viszont a windowstól meg azt várnám el, hogy a régi problémákat javítsák, ne fagyjon a rendszer, ne haljon meg az ui, annak ellenére hogy ez kapja a legnagyobb figyelmet, továbbá fejlesszék inkább magát a rendszer működését, optimalizálják jobban stb. stb. Sajnos a win10 úgy tűnik ezeket nem helyezte kilátásba sem, hiába próbaverzió.
A m$-tól meg azt, hogy hagyja békén az openszószt, xarja le, ne foglalkozzon vele, nem az az ellenfél, arra ott az apple. -
Apollyon
Korrektor
válasz
#85552128 #319 üzenetére
"hátha az évtized végére meg lesz a 4% is
(Mintha linuxon olyan fenékig tejfel lenne az élet...)"A 3% szerintem sok, inkább 2% vagy az alatt van, és remélem nem is lesz több.
Nem a linux részesedésének kell nőnie, hanem a m$-nek kellene már rendbe szednie a rendszerét végre. Az UI-t nyomatják ezerrel, a "gépházban" meg régmúlt windowsok problémáit lehet még mindig felfedezni a legújabb kiadásban is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#85552128 #309 üzenetére
Amit én szemétnek hívok, az bizony szemét is. Az, hogy neked hasznos hogy tele van a C:-d tök feleslegesen, az a te igényed.
És igen, más OS-en meg van oldva, desktopon és serveren is, de nem baj. De amit leírtatok ezzel kapcsolatban még nem indokolja a folyamatosan hízó adatmennyiséget.Lehet reménykedni, hogy legalább a Win10-re megoldják már...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#85552128 #304 üzenetére
Na és a GTA V-nek miért kell SLI hogy normálisan fusson? Az is csak egy program, nem egy OS
Amúgy az OS feladata nem az, hogy elhasználja az összes rendelkezésre álló erőforrást, és emiatt használhatatlan legyen a gép. Az erőforrás a programoknak van fenntartva, az os feladata csak kapcsolat a HW és a programok között, minél jobban és észrevétlenül megbújik, annál jobb.
-
Apollyon
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest