- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Sose látsz egy lépésnél tovább?
Azért kellett veszteségesnek lennie, hogy le lehessen választani.(2010-ben meg lehetett jósolni) Szerinted csak véletlenek vannak az üzleti életben, meg idióta hozzá nem értő vezetők, akik nem látnak az orruknál tovább? És még ki is tüntetik.....
-
MR007RM
addikt
Eddig olvastam. Nem gondolod, hogy a házasságban, mit hogyan nem egyedül döntenek? Ha majd az MS nem mondja meg a pénzéért cserébe mit és hogyan, ha majd lehet egy jó OS, amit szeretnek az emberek és újra csak a tiszta Nokia fog érvényesülni régi szellemiségével, akkor jöhet el egy új kezdet. Elop szinrelépésével már Microsoft telefonnak számított minden egyes Nokia név alatt kiadott készülék a symbian telefonokat (és MeeGo N9)leszámítva. Az utolsó igazi MS mentes Nokia a 808PV volt. A jövő szerintem a sailfish os-é lesz. Nekem nagyon bejövős.
Bárki, bármikor, bárhonnan visszamehet késöbb a Nokiához dolgozni. Nem fognak fegyvert majd a fejükhöz, hogy maradsz.
Esetleg leépítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest