- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
egy ismerősöm (nő) mesélte múltkor, hogy teljesen kiakadt, mert kapott egy levelet a badoo-ról, hogy egy (valós) ismerőse akar vele beszélni. nem is nézte, rákattintott, majd regisztrált az oldalra, kíváncsi volt, mi az. ezzel még nem is lenne gond.
a gond az, hogy az oldalon már volt egy kész(!) profilja, amit az iwiw, facebook (bár oda nincs regelve) és egyéb oldalak az ismerősök által megadott bejeletkezései alapján raktak össze. magyarul, ha 10 ismerősöd és további ismerős ismerősei beírják a badoo-n, hogy az iwiw-es accountjáról hívjon meg barátokat, akkor te is óhatatlanul belekerülsz a szórásba. a badoo viszont konkrétan létre is hozta neki a profilt már korábban, és feltöltötte az iwiw-es adatokból, illetve bejelölgette az ismerőseit.
mennyire gáz már? úgy van profilod valahol, hogy sosem regisztráltál, és sosem járultál hozzá.
ráadásul leiratkoznia is baromi nehéz volt.
ennyit a naaagy google-ról. feljebb is írtam, nekem sokáig nagyon szimpik voltak, de amit az utóbbi időben művelnek, az nagyon nem tetszik.
-
mrhitoshi
veterán
Én személy szerint fizetnék azért, hogy a PH-t reklámmentesen olvassam. Undorító, hogy mindent ellep a reklám. Bélforgató.
Valami jobb üzleti forma kellene. Lehetne bele kalkulálni a netes előfizetésbe a különböző használati jogokat, és azt a pénzt a szolgáltatók fizetnék vissza az ügyfeleiknek, vagy valami ilyesmi.
Csak a probléma az, hogy sokan nem így gondolkodnak, és az én fajtám meg csak szidja ezt az üzleti formát.
Na nincs más, mint elviselni. -
fordfairlane
veterán
Témára visszakanyarodva, az MS élni fog, sok lábon áll.
Könnyen úgy járhat, mint az egykori nagy ellenfél, az IBM. Megmarad, bizonyos szegmensekben piacvezetőként is akár, de összességében egyre kevésbé releváns. Az IBM-nek a mikrogép form-factor térhódítása tett be, a Microsoftnak az ultramobil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged