- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én alapvetően azt nem értem miért nem a Kártyagyártók írják meg a játékmotrokat?
Nem a Direct X et programoznád meg a mantlet hanem lenne a direct xbe egy Nvidia meg egy AMD motor és azt.
Most van egy kis fejlesztőcsoport 4-6 főből az energiái nagy részét le fogja kötni a hogy ők low level apikat programoznak. Optimalizálhatják a 970 3.5 gigáját, a 960 128 bitjét, és minden egyes kártyát egyenként.
Az egész piacot arra kényszerítik hogy közepesen erős cégen fejlesszenek ki motrokat és azt játékról játékra hurcolják tovább és fejlesztgetssék. De ezzel a garázscégeket pont megölik, vagy a 2D re kárhoztatják. -
törölt tag
De most ez nem úgy van hogy ha leírják egy játékhoz hogy:
Rendszerkövetelmény Direct X 12.1 akkor el sem indul a játék ?
Magyarán egy 200 ezer feletti Furin nem fog futni de egy 60 ezres 960 meg fog ?
Mert akkor ezután nem kell Nvidiának kiiratni az Nvidia supportedet a játékaiba elég ha Direct X 12.1 et kér rendszerkövetelménynek. -
törölt tag
KÖvezzetek meg de nem értem továbbra sem, azt értem hogy az összes NVIDIA fórumon pezsgőt durrantgatnak és örülnek a 12_1 levelnek, (szerintem anélkül hogy értenék mi is az)
Elmondaná nekem valaki laikusoknakvaló nyelvezeten mi is van azon a 12.1 es szinten ?
Effektek ? csak a Hairworks vagy más effekt is ? Miről fog akkor most lemaradni a vadi új FURI tulajdonos? -
törölt tag
Vers szunyának
Címe:
Mire gondolt a költőFelébredt a táj fura ura.
Nem vett Furyt mert MaxWell re fájt a foga
De nem volt a kártyája Teir 3
sebaj bízzuk a számítást a CPUra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest