- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rusher4587 #28 üzenetére
Azért az íreknél is kiakadt a szemem, amikor a boltban megkérdezte az indokolatlanul dekoratív hölgy hogy du jú nidddda góóóóóg? Csak pislogtam hogy ez mit akar. Aztán leesett amire harmadjára futottunk neki hogy bag? Jááá bóóóóóg. Azanyádhéccencségit má'. De pl a Jameson gyárban előadó másik hölgyet mondandóját se sikerült teljes mértékben magamévá tenni -minden második mondata esett ki syntax errorral-, pedig tizen éve aktívan angolozok napi szinten, úgyhogy talán nem kéne. De ezek még az egyszerűbbek, egy hillbilly vagy redneck usákiából bármit és akármit is kiakaszt
-
Rusher4587
tag
válasz
Tesztelo.hu #12 üzenetére
Beszeltel te mar olyannal, aki a walesi angolt daralja? Nekik anyanyelvuk, de azt sem ember, sem gep nem ertheti meg!
-
pusszycat
nagyúr
Én megvárom az ember feletti szintet.
-
Sinisi
senior tag
Haladunk-haladunk, valamerre...
-
Snoop-y
veterán
Lehet ebbe beletorne a bicsakja az MS robinak
Farty sheeps...
-
Beszéltem már. A skótokkal sokkal keményebb, őket még az angolok sem mindig értik meg.
Az "emberi szintű" beszédfelismerő pedig simán lehet, hogy egy angolul nem beszélő süketnéma ember felismerési szintjét hozza.
A marketingesek elégedettek, a jogi részleg is nyugodt lehet, nem állítottak semmi valótlant.
-
Dr. Romano
veterán
Végül is egy csecsemő is ember, az is egy szint
-
Igen, van még kb. 2 milliárd, akinek nem elsődleges hivatalos nyelve az angol.
De épp Indiát felhozni példának, mint angolul beszélő országot... Aki balszerencséjére indiai supportost fogott ki, azt nem irigylem. Az internet is tele van vicces indiai "angol" szövegekkel. I like to put my screwdriver everywhere.
-
Cathfaern
nagyúr
Írországot, Új Zélandot és Ausztráliát sikerült kihagynod
Na nem mintha ezek a kb. ~40 millió lakosukkal olyan sokat változtatnának a helyzeten.
Ellenben van pár ország ahol még hivatalos nyelv az angol: [link] (mondjuk tény, hogy esélyesen kevés az anyanyelvi beszélők száma)Amúgy meglepő módon becslések szerint csak olyan 1-1,5 milliárd ember beszéli az angolt valamilyen szinten.
-
nemlehet
őstag
válasz
#06658560 #13 üzenetére
2016-ban volt 7,44 milliárd ember a földön, az USA lakossága 320 millió körül van, az Egyesült Királyságé 65 millió, Kanadáé 37 millió. Tudtommal máshol nem hivatalos nyelv az angol, ergo máshol nem az anyanyelve az lakosságnak. Teljesen rendben van amit írt. Az más dolog, hogy nyílván többen beszélnek ennél angolul (szerintem kb a föld lakosságának fele beszél valamilyen szinten angolul)
-
Kékes525
félisten
Az én angol kiejtésemet biztos hogy nem ismerné fel.
-
törölt tag
Hiánypótló, hülyét kapok az apróktól topikban a gondok 99%-át megoldaná ha tudna halandzsa-magyar váltást
-
otapi
tag
Túlgondoljátok ezt a dolgot: egyik beszédfelismerő sem érti a szavak jelentését, csak leírja azokat. Ez azért elég messze van az emberi szinttől, sőt még a csepeli kocsmák értelmi szintjétől is
-
"Természetesen" csak angol nyelven. Ami nem anyanyelve 7milliárd embernek.
Egyébként az MS megoldásában sincsen eltúlozva a szemantika, a pragmatikus értelmezésekről (és ezek segítségével tisztázható szavakról) meg aztán pláne ne is beszéljünk.
-
válasz
mákos bejgli #1 üzenetére
Ezekkel én sem, mert nem magyarul volt
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
mákos bejgli #1 üzenetére
Angol nyelvben, ahol a hangzás távol áll az írott szövegképtől az emberi beszélő se tud mit kezdeni ezekkel ha nem ismeri a szavakat. Magyarban talán, de jó eséllyel némi háttérzaj mellett ott is félreértené.
-
mákos bejgli
csendes tag
Kíváncsi vagyok a dikmán, csáje "kifejezéssekkel" mit kezdene. Az is emberi szint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest