- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legutóbbi februári driver után próbáltam (laptop), ugyanis még az ingyenes, kis gépigényű Apex is lowon laggolt és meglévő gamenél is gondot okozott egy-kettőnél (volt ahol javult az fps), sajnos az általam kedvelt drivert (tavaly decemberit) nem engedte visszatenni kompatibilitási problémák miatt. Nem tudom miért, tippem, hogy egyéb firmware frissítés miatt nem mehetett rá a korábbi verzió.
Viszont DDU után, amikor egyből a februári (korábban problémás) drivert tettem vissza (mivel csak ezt engedte), minden visszaállt a régi kerékvágásba és nem voltak performance issuek. Ma kora reggel láttam, hogy ismét elérhető új frissítés...nos, azt hiszem vagy 100 reddit kommentet még bevárok és egyelőre nem keresem a bajt az újjal. ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest