- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
Szerencsére ebben az új verzióban kijavították a HDMI hibát (is), mert a 418.81-nél nálam többek között, nem ment a kivetítés a másodlagos monitor nem felismerése miatt.
-
A legutóbbi februári driver után próbáltam (laptop), ugyanis még az ingyenes, kis gépigényű Apex is lowon laggolt és meglévő gamenél is gondot okozott egy-kettőnél (volt ahol javult az fps), sajnos az általam kedvelt drivert (tavaly decemberit) nem engedte visszatenni kompatibilitási problémák miatt. Nem tudom miért, tippem, hogy egyéb firmware frissítés miatt nem mehetett rá a korábbi verzió.
Viszont DDU után, amikor egyből a februári (korábban problémás) drivert tettem vissza (mivel csak ezt engedte), minden visszaállt a régi kerékvágásba és nem voltak performance issuek. Ma kora reggel láttam, hogy ismét elérhető új frissítés...nos, azt hiszem vagy 100 reddit kommentet még bevárok és egyelőre nem keresem a bajt az újjal. ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
Matyman121 #9 üzenetére
Experiencen át való Kalibralassal jobban jarsz szerintem, de a kérdésedre válaszolva Nálam BF 5 alapból elfelejti többször a gombkiosztast is, nem csak a grafikát. szerintem a játékkal van valami gond.
-
Matyman121
csendes tag
Másnál nem fordult elő olyasmi, hogy nem ennél, hanem az eggyel régebbi drivernél, beállítom az nvidia vezérlőpulton hogy a BFV-nél milyen grafikai beállításokat alkalmazzon a globálisokhoz képest, de mikor elindítom a játékot, elfelejti a beállításokat és visszállít mindent a globális beállításokra? Más játékokat is megnéztem (bf1, apex), azoknál nincs ilyen probléma.
Az elmúlt két héten már ez a régebbi driver van fent (megjelenése óta) és csak most kezdte el ezt csinálni.
Lehet hogy a tegnapi windows frissítés, vagy a szintén tegnap kijött patch a bfv-höz kavarhatott be? -
Cs1csó
titán
Akinek driver gondja van 2 dolgot tehet:
1. DDU-val újratelepítés - hátha ez volt a gond
2. Feltesz egy régebbi vagy egy újabb driver-t -
Tyrel
őstag
válasz
Dark KillerX #4 üzenetére
Pontosan hogyan omlik össze? Mert 1-2 napja volt egy kékhalálom ami eddig nagyon nagyon nem volt jellemző...
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL volt a stop code, de hogy konkrétan melyik driverrel volt baja arra nem jöttem rá... 418.81-en vagyok amúgy...
-
Dark KillerX
addikt
Nálam ez is, és az előtte lévő driver is simán összeomlik netezés alatt ( 8.1 64-bit ).
417.71 viszont tökéletes.
-
warcat
veterán
Gyorsan dolgoznak Nividiánál, hiszen a Metro valódi megjelenési dátuma 2020. február 14.
-
aerosmith
őstag
Kijött már a game?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest