- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #39 üzenetére
Volt mar hir, hogy 400$ lesz. Aztan hogy ebbol mi valosul meg...
-
hito
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #37 üzenetére
Mármint a 1+2 áráról?
-
hito
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #35 üzenetére
Ajaj, értem! Akkor milyen kiegyenlített lesz a küzdelem. Várj, összehasonlítok egy 30évvel ezelőtti Porsche-t, egy ma megjelenő Lamborghini árával és gyorsan levonom a végérvényes és messzemenő következtetéseket. A példa végletes és sarkított, nem kell belekapaszkodni, mint utolsó szalmaszálba
-
hito
nagyúr
válasz
#06658560 #32 üzenetére
"hazudsz."
Szerintem próbáljunk meg visszakanyarodni a tiszteletteljes(ebb) hangnemhez. A csúsztatás nálam nagyon messze van a hazugságtól, ha esetleg azon rágtál be. Nagyon messze. A hazugság szándékos és rosszindulatú, a csúsztatás nézetbeli különbségből adodó, pártoskodó vélemény.
-
hito
nagyúr
Őőő, valami mellett nagyon elmentél. Hol lesz a O+2-ban 801? Vagy nem értem, az első szériára gondoltál? Egyébként gondolod olyan komoly különbség van a 801 és a 805 között? Ugyanis a Note 4 egyik változata pont, hogy Snapdragon 805-tel van szerelve.
Legyünk egyértelműbbek: G4-hez ha hasonlítom, akkor arra mit mondasz? Ugyanis G4 induló 200-210 volt. És akkor a One+2 még erősebb is. Most mondd, hogy csúsztatok!
-
hito
nagyúr
válasz
#06658560 #27 üzenetére
Ne csúsztass azzal, hogy több, mint fél éve piacon lévő készülék mostani árát méred egy most megjelent kezdőárához. Megjelenéskori hivatalos árat vess össze, megjelenéskorival! És lehetőleg itthoni árat. Szerintem itthon majd be lehet szerezni indulóban 120-ért, amikor egy Note 4 Edge meg volt indulóban 250-300.
-
hito
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #6 üzenetére
Jaja, bemehetsz és megveheted...minimum 2x annyiért. Szerintem egy kis kellemetlenséget el tudnak viselni sokan cserébe ezért a diszkont árért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest