Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
sajnos csak AT&T verzió van... lesz ebből szürke behozott készülék?
remélem, kiadják nemzetközi verzióban is -
babkukta
senior tag
kétlem h az Prime lenne. S801 van benne, ami tudtommal nem a Prime-ra jellemző, s805el akarják kitolni. De ha majd a SoC-t ez után fogják variálni, akkor nagyon gáz lesz... nem tudom kinek jön be ilyen szín, de annak csak gratulálni tudok!
Nem mellesleg ez az új Active is IP67, már a Sony szintéjére is felmásznak. Mindent le akarnak fedni a sz.ros telefonjaikkal. Mobil, phablet, tablet minden méretben, fajtában, színben, de egy biztos... normális anyagot még egyiknél se használtak -
blagolf
senior tag
Csak azt nem tudom, hogy ez mitől vízállóbb mint a sima, mikor egy kézzel le lehet pattintani a hátlapot.
Nekem nagyon nem meggyőző. Szinte nevetséges. -
balu333
tag
Szép telefon, előző telefonom még Samsung S2 volt, az tudott igazán megfogni, (mind anyaghasználatban hardverben, kinézetben, egyedül gps-e nem volt a legjobb). Azóta az S széria, valahogyan nem tudott meggyőzni, ezért váltottam Lumia 1020-ra, eddig nem bántam meg sem az androidról való váltást, sem a Samsungról való váltást. Inkább egyszer adnának ki egy normális telefont, mint ennyi variációt! Majd aktív használat mellett kiderül mennyire is lesz jó ez a telefon, őszintén drukkolok a Samsungnak!
-
C$abi
aktív tag
Semmi esetre sem váltanék az AMOLED miatt. Nem kell beégős kijelző ez a TFT is nagyon rendben van.
Emellett az a pulzusmérőnek nevezett izé az csak sérülékenyebbé teszi a telefont. Meg ez a telefon egyáltalán minek, amikor a sima S5 is vízálló? Mellesleg a vastagságából is faraghattak volna... -
ucli
senior tag
Pofás
-
RaveForce
veterán
válasz
BoneDragon #18 üzenetére
Csamcsunghoz
ez az elmés ovodás csúfolás, inkább a hsz íróját minősíti általában -
BoneDragon
veterán
válasz
maggi1886076 #24 üzenetére
Milyen 2 nickel? Komolyan óvoda szint. Csámcsogtok rajta, nesztek dobok még 1 csontot.
-
oalex
senior tag
Ugyan ez a banda már párnapja az (állítólagos) Fémházas "Prime" verziót is videózta. Bár azt mondták, hogy ott alá kellet írni titoktartásit. Több videó is volt róla, de azokat le kellet venniük (többek közt, ahol a sima S5 hez hasonlítják a képernyőt, azon látszik a AMOLED előnye vagy olyasmi). Az active-ról viszont nem és ezért tudnak róla többet beszélni.
Alumínium házas Prime verzió: [link]
és
-
otoaak
tag
válasz
BoneDragon #20 üzenetére
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni de nem illik ezzel a joggal visszaélni.
-
maggi1886076
addikt
válasz
BoneDragon #20 üzenetére
igen, nagyon rosszul esett
-
BoneDragon
veterán
válasz
maggi1886076 #19 üzenetére
Nesze neked szólásszabadság. Ilyen miatt megkövezni az embert... Ennyire beletapostam a lelki világodba? Nagyon sajnálom.
-
maggi1886076
addikt
válasz
BoneDragon #18 üzenetére
akkor a véleményed tartsd meg magadnak, és ne írj... ha nem tudsz értelmeset.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
Nem tudnal 5 topikban panaszkodni.
Nem ertem amugy... ami nem erdekel, azt minek olvasod el? -
maggi1886076
addikt
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
nem kulturálódnál..
-
Komolyan, ez jobban néz ki mint az S5
-
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
Nem lenne teljes a napod.
-
BoneDragon
veterán
Mi lenne velünk napi 5 csamcsung hír nélkül?!
-
Nem tetszik, pont.
-
hahha
első videóban 0:34 nél naivan ütögeti a kikapcsolt kijelzőt..kis butus, hát nem tudja, hogy ez samsung?!
"hátlapot pedig csavarok tartják a helyén."
a második videóban ehhez képest lazán letépi a csávó.. -
időtlen idők óta az első Samsung, amit meg is vennék, ha lenne rá pénzem.
Tetszik. A külseje is, és ez a karikás beállítások menü is sokkal jobb, mint amire számítottam.
A sárga hátlap mondjuk eléggé nem passzol a telóhoz, de ez a szürke viszont nagyon jó. -
MuzikJunkie
aktív tag
Most kivételes nem pörgök rá, hogy sokadik Samsung verzió, mert a jók a plusz dolgok.
-
margithid
veterán
Nekem az S4 Active is nagyon tetszik, gondolkodom is rajta, csak a támogatottsága nem olyan mint a sima S4-é.
Legalább lenne rá rendes Cyanogenmod majd, de az sincs -
BobTail
őstag
Sőt, látatlanba megmondom, hogy ezen kívül még lesz kismillió másik változata is! ... had ne soroljam a fantázianeveiket (pákitneojingjángéstársai)...
-
maggi1886076
addikt
Kell ilyen is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest