Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Synthwave #32 üzenetére
Egész jó ötlet ez az üveg pad, tetszik, hogy könnyen tisztitható, meg hogy kemény, sima felület. Habár vicces az ára, fele annyibol veszek üvegesnél egy asztallapra valót, aztan kis szilikonnal ráragasztom.
Vagy veszek egy kis darabot és belemaratom az asztallap síkjába, pont van is egy jó asztalos ismerősöm, szerintem fél ora alatt megoldja.Btw. gránit pad létező dolog? Épp pár napja láttam egy faragott iroasztalt, aminek a tetején volt egy olyan 60*40-es fekete gránitlap, nagyon jol nezett ki. Mondjuk miliós kategória az az asztal, de a gránitlap önmagában annyira nem lehet vészes.
-
Sinesol
veterán
válasz
Synthwave #19 üzenetére
A talp kérdése már csak azért sem tul fontos, mert kb egy 20*20centis területen csuklobol mozgatom, néhol pakolgatom az egeret, de lehet még sokat is mondok, ha nem lenne rajta talp, akkor se sokat számitana. Egyébként erről jut eszembe, talán valamelyik dota világbajnok még egérpadot meg semmitse se használ, azt mondta zavarja.
A vezetékhez meg mouse bungee-t használok, eléggé hosszura lelógatott vezetékkel, szinte olyan igy, mintha nem is lenne vezeték, főleg, hogy nagy mozgásokat nem csinálok. Ha számit valamit, claw grip - szerű fogással, 1200-1800 dpi beallitassal játszom, adott játéktol függően.
-
Sinesol
veterán
A G403 Prodigy-t 4-5 éve használom napi több órát és semmi baja nincs, nem tudom milyen kapcsolók vannak a gombok alatt, de annyira nem is érdekel, a lényeg, hogy nagyon megbizható. Talppal, kábelekkel sincs semmi gondom. Mielőtt ezt vettem, kipróbáltam vagy tucatnyi hypolt Steelseries, Roccat, Asus egeret, de egyik sem fogott meg igazán, vagy formára nem jöttek be, vagy a gombok nem voltak jó helyen, na és játék alatt sem vettem észre semmi extrát.
A G502 is nagyon jó volt a pár napos próba alatt, de a G403 jobban bejött, a két oldalgomb tökéletes helyen van, mig a G502-nek egyrészt feleslegesen sok volt, másrészt meg attol is tartottam, hogy kicsit közel is vannak egymashoz, kisebbek is, könyebben összejöhet missclick.
-
Sinesol
veterán
Nem tudom miért is méltatlanul népszerű a G502, egy kiváló gyártó, jó egeréről van szó.
A súly témaköre is igencsak szubjektiv, elég sokan vannak, akiknek meg a könnyű egerek nem jönnek be.
A Razer alternativa tényleg vicces, nem épp a minőségéről ismeretes, nem is tudom volt e olyan RAzer egerem, amit legalább egyszer ne cseréltek volna gariban. A rekord az, amit két év alatt 3-szor cseréltek...soha többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest