- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nagy Gábor #1 üzenetére
Hűha. Szerintem ezzel nagyjából mindenki tisztában volt. Mintha kicsit elmaradt volna az aktuális trendekkel.
Itt egyébként kicsit másról van szó. Gyakorlatilag heterogén egységekről beszélünk. Nincs CPU és GPU, hanem APU, melyek közös memóriatartományon dolgoznak. Lényegesen fejlettebb, mint az Ön által említett.
-
vinibali
őstag
válasz
Nagy Gábor #1 üzenetére
próbálkoztam én is néhány jelszótörő progijukkal, azért NAGYON nem minden OpenCL-es GPU-n megy
(#2) Badman 4ever: 3.10-esben is aktiválható a fejlettebb energiamanagement, viszont szerintem elég messze van a normálisan használhatótól maga az opendriver. Vsycn-re nem találtam beállítást, HD-s youtube videók egy része nem gyorsul GPU-val(csak egy része, érdekes...
) és pl a Hedgewars is csinál érdekes képi dolgokat. ha megtudnám patchelni a gyári drivert már menne is fel, de sajnos legújabb kernel mániás vagyok
(#3) L Balázs: szerintem a LibreOffice-ban nagyon sok marketingfogás nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest