Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Most telepítettem az évfordulós frissítést, és egyáltalán nem tűnik rossznak. 1-2 bug biztos van benne, de nem nevezném bughalmaznak, az utolsó treshold builddel is elég stabil volt. Szóval ezzel a részével már nincs baj egyáltalán a többi piaci szereplőhöz képest. Legalábbis saját tapasztalat alapján ezt tudom mondani.
-
Dalai Láma
őstag
Ez nem tudom, mit bizonyít. Nekem azt, hogy az egy nagyon jó ár-értékkel bíró telefon volt.
A 950 nyilván nem az, mert drága. Az 550 hardvere nem elég meggyőző, és talán ez a helyzet a 650-nel is.Kínai gyártók iszonyat erőgépeket adnak nem túl drágán, a winnek meg nem kell anyni erőforrás, szóval gyanítom elég olcsón össze lehetne rakni használható gépet.
Afelhasználóknak mindenképp jobb lenne, ha színesedne a paletta. Nyilván az appoknak is. A gyártókat meg valamivel ösztönözni kéne
-
Dalai Láma
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest