- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #56 üzenetére
Ja, persze az alap funkciók érthetők. De tényleg vannak olyan rossz fordítások. De vannak amúgy iOS alatt is, egyszer ki kellet gyűjtsem. Nagyon sok része szerintem csak gépi fordítás, vagy nem teljes mondatokat fordítanak, csak részeket, és abból legóznak össze dolgokat, ami bizonyos nyelveknél nem jön ki jól.
De igen, a kínai gyártóknál nem véletlen hiányzik minden nyelv szinte az angolon kívül.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #54 üzenetére
Mondjuk a Google néhány fordítása is megér egy misét...
-
törölt tag
Oké, Mi Note 2-re mi van? Mert amit láttam eddig XDA-n, ott kb úgy néz ki, hogy olyan júniusban frissítették utoljára rá a nem hivatalos Lineage-t, és abban még a telefon fele nem működött rendesen (tipikusan olyanok szoktak hiányozni, mint a GPS, ujjlenyomat, érzékelők, és erre jön rá a pocsék üzemidő, mert nem mennek tökéletesen a kernel driverek).
Ezt nem nevezném sajnos úgy, hogy van rá működő 3rd party ROM. Pedig elgondolkodtam egy pillanatig raja, mert egész szép telefon, és érdekes lenne kipróbálni egy phabletet. Még úgy is, hogy a 6/128-ast kellene venni a B20 miatt.pit stop: Az átlag felhasználó beírja a Gmail címét, letölti a fb, insta meg snapchat appokat, és elvan vele, amíg ki nem pusztul a telefon a kezei közül. Nem kell ahhoz bloatware szerintem. Meg főleg nem az ilyen kamu funkciók, mint a telefon optimalizálása, meg a széttúrt memóriakezelés, meg a kamu víruskeresés
Mi jöhet még, töredezettségmentesítés a telefonra...?
-
törölt tag
Gondoltam, hogy megalakítom mostanában a MIUI-ellenzők klubját, így ki fogsz belőle maradni
Felőlem szeretheted, csak néha kifejezem a bánatom, hogy az amúgy időnként jó telefonjaikat nem nagyon lehet mással használni, de MIUI-val meg nem tetszenek (úgy nem adok értük pénzt).
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #41 üzenetére
MIUI 8 után még egy WiMo 5.0 is kellemes csalódás tud lenni
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #14 üzenetére
Ja, nem lenne rossz az EMUI, csak ott is szinte ész nélkül tolják bele az új funkciókat, gyakran félkészen (oké, inkább a kínai változatba). Kínában a több=jobb mentalitás dívik, ami nekem nem annyira szimpatikus.
Nekem a Motorola által használt droid tetszik, van pár jó funkció, mint az Active Display például, amit mások nem annyira használnak még. Amúgy meg Lineage, bőven elég a tudása, sőt... -
törölt tag
Hát, azért az a sok kínai UI is nagyon egyedi
Első ránézésre mind majdnem ugyanaz, ráadásul nem is egyediek, hanem iOS koppintások általában.
tibcsi0407: Hát, nem gondoltam volna róla, hogy ilyet írsz, de egyet kell értsek
EMUI alatt nekem is voltak gondjaim néha értesítésekkel (eleve hogy kapcsolgatni kell, hogy mitől kapjál értesítést, mert különben kilövi a háttérben), meg néha a DND módban is jöttek értesítések, meg egyéb hasonló apróságok.
-
törölt tag
Van azért elég választék a piacon a mindenféle áttúrt UI-ra. Stock(-közeli) viszont nincs olyan sok. Van a Pixel jó drágán, meg az OP, és kb itt meg is álltunk. Most már a Motorola és Lenovo is. Esetleg a Sony még idesorolható, de azért az sem teljesen.
Én inkább azt nem szeretem, hogy csinálnak valami másik UI-t csak azért, hogy más legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest