- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
22k meg usb-s kondenzator miki-t lehet kapni... ahhoz kepest nem epp legjobb.
-
PistiSan
addikt
A mikrofon hangja tetszett, de a vidóban folyamatosan azt éreztem mintha nem lenne szinkronban a hang és a kép, majdnem bezártam annyira zavart.
-
.DLL
veterán
Köszi a tesztet, nem rossz miki, bár én is kíváncsi lennék hogyan teljesít a 10k-s és 20k-s kategória eszközeivel szemben, hogy tényleg best buy-e, mert 15 sem kevés. Ide értve akár egy diktafont is, ezek szintén kaphatók már 10k-tól, mondjuk ami bővíthető memóriás az inkább 15k és afölött. A karakterisztika állítás ugyan ritka ezeknél, de előny, hogy nem kell hozzájuk laptop sem, terepen is használhatók, utána memóriából a hangfájl könnyen kezelhető. Haveromnak van egy Sony PX240-e, meglepően tisztán vesz fel, nem valami papírdoboz hangon.
-
CsonkaImo
addikt
4.0 zajszűrős, a 2.3 nem. Ennyi az eltérés a két mikrofon között, ezért más a hangzás. A zajszűrés kicsit a hangminőség rovásáras megy, de nekem fontosabb volt, hogy minél kevesebb hang szűrődjön be a háttérből.
Szerk.: A szoftveres zajszűréssel meg borzalmas lett az eredmény Creative Sound Blaster Zx hangkártyával.
-
ledgeri
nagyúr
Én ezidáig ebben a videóban hallható 2.3-ast akartam a 4.0ás ellenében, mert túl zárt érzete volt... de most visszakeresve, és random meghallva a hangját tényleg jó.
Most megint visszahallgattam, és mégis maradok a 2.3-ra vágyásnál
-
Kiskopika
senior tag
En angvezerleshez keresek mikrofont. Esetleg tudnal feltolteni egy videot, amiben egy szobaba kb 2-4 meter tavolsagbol beszelsz kulonbozo hangerokon a mikrofonhoz?! Illetve jol ertem hogy usb kapcsolodik a gephez?
-
CsonkaImo
addikt
Jó kis mikrofon. Én egy modmic 4.0-át használok, igaz ez fejhallgatóra illeszthető, így YouTube-ozásra nem biztos a legjobb megoldás, de a hangminőség körülbelül ilyen. Egyetértek, hogy érdemes jobb minőségű mikrofonra beruházni, mert továbbvihető és tényleg sokkal jobb a hatás.
-
Diocles
aktív tag
Én köszönöm a tesztet, szépen megcsináltad, de lehetett volna rövidebb is.
Összefoglalva az egészet: 15 ezer forint, de Magyarországról nehéz beszerezni és amúgy is kifutó darab. A videóban 3:55-nél a lényeg, ott rögtön meg tudjátok hallgatni a kamera, és a Samson hangja közti különbséget és a különféle üzemmódok hangját.
gtamate2: Ha egy cím kérdést fogalmaz meg, akkor arra a válasz mindig nem. [link]
-
-
gtamate2
veterán
Amúgy komolyan, tesztelsz egy gagyi után egy db ilyen mikrofont és egyből a "legjobb budget mikrofon" címet adod neki. Szerintem ehhez picit többet kellene tesztelni hogy ezt kiérdemelhesse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest