- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
KISDUCK
addikt
"kizárják a potenciálisan érzékeny kategóriákat, mint például a nem vagy faj"
De jó, ezentúl ha kajára keresek rá akkor fel fogja dobni hírdetésbe a kutya kajákat, ha nőkre akkor.. oh shit! -
strogov
senior tag
A mostani reklámokkal az a legnagyobb baj, hogy ha követ akkor legtöbbször olyan dolgot akar eladni amit már megvettem. pl. vettem laptop-ot. Hetekig laptop reklámokat kaptam ... de még egyet nem veszek. Bezzeg létra-radiátor gyártó reklámját nem kapok.
-
Ezt akartam írni
Mondjuk az én preferenciáimmal is gondban lennének, mert semmilyen témát nem szeretnék a reklámok között látni...
@bambano : Miért akarná érteni, abból él, hogy adatokat gyűjt
@Depression : Én olyasmiket szoktam keresni, hogy valamit hogy lehet szétszedni/megjavítani. És azt akarja eladni nekem, amit éppen szerelek
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Depression #8 üzenetére
A "célzott reklám" csak egy béna ürügy az adatlopáshoz. A pénz már réges-rég csak sokadlagos szereplő a dologban.
-
Depression
veterán
Akármit is csinálnak, valamit megkeresek 1 nap alatt, és megrendeltem. Utána hetekig annak a reklámját nézem, ami már itthon van.
-
bambano
titán
válasz
aprokaroka87 #3 üzenetére
végre egy jó hír.
a cikkhez: az elmeroggyant gugli nem érti, hogy nem lehet egyszerre valakinek a magánszféráját védeni és nyomkövetni? vagy csak aljas anyagi érdekből nem akarja érteni?
-
válasz
Gargouille #4 üzenetére
Vannak ilyen próbálkozások. Ugyanakkor ha véletlen hülyeségeket küldesz, követhető ugyan nem leszel, de azonosítható, mint valaki, aki ki akarja kerülni az adatgyűjtést. És akkor a Google/Facebook nem enged be.
Van olyan projekt, ahol néhány profil közül lehet válogatni, vagy az addon ezeket cserélgeti.
Apró hátrány, hogy alapból angolul jelennek meg az oldalak.
Másik hátrány, hogy az összes kéretlenül paranoid bejelentkezésű oldal minden alkalommal vinnyog, hogy új eszközről jelentkezel be, és ez gyanús.Jelenleg a legnagyobb privacy gondnak a betűtípusok és a WebGL motor/driver pontos verziójának lekérdezhetőségét látom, amit egyelőre nem tudok kikapcsolni. A Firefoxban elvileg van config beállítás ezeknek a stringeknek a felülírására, csak épp akkor is az eredetit kapja meg a suttyó lekérdező.
-
k-adi
nagyúr
google: FLoC
users: how about no?
google: FLoC 2.0 -
Gargouille
őstag
Régen (még 10 évvel ezelőtt) szórakoztam ezzel a kérdéssel, hogy írni egy olyan kiegészítőt, ami folyamatosan (minden egyes lekérdezésre) random generált információkat küld mint browser fingerprint. De végül feladtam, ehhez kevés vagyok. No meg sok webes szolgáltatás sem működne rendesen valószínűleg.
-
És olyat nem lehetne, hogy a tisztelt Google, Facebook, Apple stb. semmilyen információt se kapjon rólam? Beleértve az (amúgy) illegális böngésző-ujjlenyomatozást is.
-
Csak úgy... Barátom kérdezi: hogyan is lehet a weblapokat a history megtekintésétől eltiltani/blokkolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest