- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nem. A kettő egymás mellett lesz jelen az AMD eddigi diái alapján. A HBM a memsávszél hiányra kínál megoldást, amit az Intel eddig a HEDT platformon a 3 majd 4 csatornás memvezérlővel próbált kezelni. Valószínűleg a HBM és a DDR olyan viszonyban lesznek, mint amilyenben most a DDR és a virtuális memória van.
-
Elvileg az a lényege, igen. Jópár éve mintha az inteltől láttam volna ilyen stacked CPU koncepciókat.
#121: Moore csak arra jó, hogy mennyi tranyót tudunk adott mm2-re bezsúfolni. A gond ott van, hogy ezek a tranyók egy bizonyos méret alatt nem akarnak kevesebbet fogyasztani/melegedni, tehát hiába van 200 helyett 100mm2-es chiped, ha ugyanúgy 100W-ot zabál. Slusszpoénként a kisebb chipecskét nehezebb lehűteni.
#124: persze, vannak BGA-s xeonok is
-
Picco
addikt
nyugi, bevasaljak majd rajtunk azt is idovel
autoval nem osszevetheto, ott a kenyelem, design stb...
sajnos HEDT platformot neztek, sandy nincs is benne, de akkor is verlazito, legalabbis nekem hogy minden evben eladjak a majdnem ugyanazokat mintha uj lenne.
-
leviske
veterán
Ez sokban függ a Coffe/Cannon <-> Ice viszonytól. Kis lépcső esetén szerintem logikusabb lenne a 10 helyett az X előtag (és akkor kezdődhet a nevezéktan előröl). Viszont, ha valahogy megoldják a 20-25%-os ugrást, akkor nyugodtan feldobhatják az eddigi számozási metodikát, ahogy azt tették a Penryn után a Nehalem érkeztével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest