- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
Miért nem linkelek? Mert Te is megtalálod őket, ha akarod. Csak azokra nem fogsz hivatkozni. Azokra hivatkozol csak, melyek az elvakult sötét nézeteidet támaszthatják alá. Miért van csőlátásod? Mert nem vagy Te még 12 sem.
Van PC-m nekem is amin maxon tudok játszani. Játszok is ha azzal akarok, ha meg PS4-el akkor azzal. Játékélményben nincs különbség. Sőt. PC-n a pacing problémák és ingadozás annyira rossz, hogy az szörnyű. Igen a még egy erős PC-n is. Ez a hátránya az ostoba brute forcenak.
Én mondjuk sehol nem mondtam, hogy nem erősebb egy PC és nem fejlődik gyorsabban, de azt igen hogy ugyanazt a teljesítményt sokkal jobban használja ki a konzol. Aki programozó (mint pl. magam is) jól tudja ezt.
Ahova tart a PC szoftveres része játékgrafika terén azt éppen a konzoloknak köszönheti és az AMD-nak. Ettől PC-n is sokkal jobban kihasználható lesz a teljesítmény. Persze ez neked szintén teljes sötétség. -
letepem
aktív tag
Többek között tegyük hozzá, hogy még ps3-on is sokkal durvább az ai mint bármelyik pc-s címnél gondolok itt egy tlou-ra, egy uncharted sorozatra. Ilyen tényezők nem elhanyagolhatóak. Unchertedben meglepődtem párszor az AI "okosságán", nem találkoztam ezelőtt ennyire gondolkodó ellenfelekkel.
-
Callisto
őstag
Hehe. A PC verzió lebutítva azóta, mert a legerősebb gépek nem bírták. PS4-en javítva és azóta van AF és más egyéb is. Ezen túl most akkor linkeljek neked sorba oldalakat ahol összevetik a PS4 és PC grafikáját és észrevehetetlen a különbség? Azonban egy közép PC-n jó ha meg van a 25 FPS FullHD-ban?
Egyébként ezzel a hozzászólással tökéletesen leírtad mennyire nem tudod hogy az FPS mitől függ azon túl, hogy milyen VGA, milyen CPU stb. Ennyire laikus ember nincs a földön még egy aki kétszer - ismétlem kétszer egymás után ugyanazt a baromságot mondja.Lehet ezt már nem is laikusnak nevezik.
@HaJózsi: Azt sem tudja mi az az irónia.
-
HaJózsi
aktív tag
Úristen! Köszönöm.
Ez és az előző hozzászólásod.... Az érvek melyeket fölhoztál, a tények melyeket forrásokkal alátámasztva fölfedtél és a mélyreható gondolatok melyekkel az álláspontodat megvédted.... Mind mind arra enged következtetni.... Hogy igazad volt. Mindvégig. Már nem érdekel a többi komment - én megtértem. Összetaposva hever lábaim alatt a PlayStation, melyet vakságomban vettem.
Köszönöm neked. -
Barátom, te nagyon el vagy tévedve! Nézz már magadba és ismerd fel, hogy mostanság nálad nagyobb NV+Intel fanboy nincs itt a PH-n, és amint megjelenik egy ÁJEMDÉ hír, te jössz acsarkodni, fröcsögni, fikázódni. Megint megkérdezem: mi a bajod?
De nyugodtan írj még, mert nagyon vicces vagy!
-
Stirlitz
senior tag
Most ne haragudj, én hülye vagyok, te meg villamos?
Pont nem vagyok fanboy Te kr...-n, ma lett Intel gépem, ezt talán Te is tudod értelmezni. Azt biztosan látom, hogy mást nem, mert ismétlem, minden AMD-vel kapcsolatban álló hírnél megjelensz, és nyomatod a baromságot.
Előre elnézést kérek a moderátortól, de ezt le kellet írnom.
-
Callisto
őstag
Te hol tudtad összehasonlítani a GTAV-öt és főleg a Last Of Us-t akkori (!) középkategóriás PC-hez mérve?
Komolyan áruld el a titkot!
Aki ért a dolgokhoz és van egy kis esze az neked fanboy. Én sem mondok teljes meggyőződéssel a hozzá értőket, szakmabelieket lefanboyozva, elvakultnak mondva pl. a cipészetről, mert nem értek hozzá. Neked is hasonlóan kéne tenned... vagy informálódni és tanulni.Hozzáteszek egy aktuálisabb példát: Dying Light. PS4-en szinte egy az egyben ugyanaz, mint a PC-s maximum beállítás, melyet egy mai középkategóriás PC sehol sem képes úgy futtatni, mint a PS4. Ráadásul ha jól tudom PS4-en wrappert használ, nem a saját API-ját.
-
Callisto
őstag
A középkategóriás PC csak papíron hardveradatokban ér fel PS4-hez. Sajnos PC-n a végeredményben ennek legnagyobb része elveszik, míg PS4-en szinte semmi. Az új hardverhez közelebbi API-k elterjedésével ahogy a fejlesztők kiismerik azokat és lehetőségeiket akkor javulni fog a helyzet PC-n a nyers erő és tényleges teljesítmény arányában. Azonban akkor sem lesz olyan a kihasználtsága egy PC-s hardvernek, mint egy fix architektúrának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest