- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Elég gáz, ha csak a warez miatt akarják erőltetni az állandó netkapcsolatot.
A PS3-at így is évekbe telt feltörni és tuti, hogy most még durvább intézkedések lesznek már csak a szoftveres környezetből adódóan is, ha pedig a Microsoft ilyen eszközre szorul, mert nem tudnak normális szoftveres védelmi mechanizmust implementálni, az elég nagy szegénységi bizonyítvány lesz a Sony-val szemben.Ettől még persze must have lesz mindkét konzol
-
törölt tag
Mert annyira magas a tanulási görbe és ez a produkciós költségvetésbe nem fér bele, hogy fizessék évekig a programozókat, csak azért, hogy "fejlődjenek". Pontosan ezt említettem egy előző hsz-ben.
Nyilván elmondják, hogy oké Józsi itt az új teh, fogd a csítsiitet, menj el két hétre a Sony gyorstalpaló tanfolyam idejére. Vagy még ennyi se, rázárják az ajtót aztán kísérletezze ki
.
-
greenmelon94
tag
Én valahogy nem tudom megérteni, miért problémáznak ennyit ezen az állandó netkapcsolat dolgon. Szerintem ha valakinek futja egy 150 ezres konzolra, akkor vélhetően egy havi pár ezer forintos internet előfizetésre. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg játék igazi íze csak az online játékon jön elő. Persze vannak helyzetek amikor nincs net akár napokig is, olyankor tényleg frusztráló lehet, ha emiatt nem tud az ember játszani, viszont szerintem a játékosok többsége a warez esetleges megnehezítése okán van kiakadva az állandó net miatt, még ha nem is hajlandó beismerni... (tisztelet a kivételnek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest