- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
Bocsi, meglepő.... Nekem kínai verziós volt snapdragon 888-al, ez Global verziós 870-es procis (gyengébb), az oprendszer funtuch szemben a kínai oxigenOS-el, a kamera is butább sokkal... (ugyanakkor sokat zabál, nekem 1 napot éppen kibírt, a kínai kamerája az egyik legjobb, de a DXO lepontozta a szoftveres opciók gyengesége miatt, A kínain mentek a kínai bloatwarek, amit pucolni kellett és a GAPS-ot telepíteni, de alapvetően szerettem.
Global spec: https://www.gsmarena.com/vivo_x60_pro-10797.php
kínai spec: https://www.gsmarena.com/vivo_x60_pro_(china)-10655.php -
zola899
tag
Kérlek vedd a fáradságot és nyisd meg ezt az oldalt. Meg fogsz lepődni :) Olyannyira "nem kapható", hogy már a kezemben is volt
https://emaghu.page.link/pQTKzrQv2As11wyd7 aztán pedig ha van némi infód a telóról, oszd meg velem kérlek.
Köszönöm! ;)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
zola899
tag
Sziasztok!
Igencsak rácuppantam erre a telóra, pláne, hogy itthon is kapható (eMag)! :D Már jó pár tesztet megnéztem róla youtube-on, zseniális mobil lehet :)
Mielőtt bemennék az eMaghoz megérdeklődni, gondoltam rákeresek, hátha van valahol fórumja.
26 hozzászólás...hmm...több mint a semmi!
Akinek van X60 Pro-ja, érdeklődnék hogy B20-at tud e, ill. van e rajta magyar nyelvű szoftver?
Meg egy pár szót még róla, hogy milyen a használata?Szeretem az én "kis" OnePlus 7T telómat, de egyre több gond van vele :/ A Vivo elképesztő jó ajánlatnak tűnik!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
nagymolnar
tag
Sziasztok!
Nekem van egy eladó, előtte Huawei Mate 30pro-m volt de az fasorban sem volt, a kamera pedig az Iphone 12 tulajokat is lenyűgözte....
-
tixem
addikt
Üdv
Van valakinek már ilyen? Igencsak vennék egyet, érdekelnének a tapasztalatokGalaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
exedoc
senior tag
Szerintem ő lesz a következő telóm. Kiváló kamera, szép design, Origin OS. Búcsút intek a MIUI-nak, mert egyre szarabb, pedig én már akkor használtam Motorola Defy-n amikor szinte még senki sem hallott felőle, és talán 1db Xiaomi telefon volt a piacon. Kicsit tartok az Origin OS-től, de ahogy elnézem a fejlesztői naplókat talán nincs mitől.
-
01
tag
A cikkben említett modellel nem, de a Nex 3 tavaly igenis kitűnt.
-
rigoberto
őstag
Ha már külső téren nem tudnak kitűnni..
-
andaxin76
aktív tag
válasz Victoryus94 #3 üzenetére
Viccelsz???? Snapdragon 888
Az eleve 5g -
hnor79
újonc
Ezekben a Vivo termékekben nem nagyon szokott lenni B20, nem?
-
gattolino
senior tag
válasz Tueschkevary #6 üzenetére
Azért a Oneplusnak is már illene virítani valami hasonlót. Periszkópos zoom pl. Vivohoz képest le vannak maradva.
Vivo X90 Pro Plus
-
roli543
őstag
válasz Victoryus94 #3 üzenetére
Snap 888, alap hogy 5G-s
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Tueschkevary
újonc
Különböző fórumokon felmerült, hogy a Vivo kép optimalizáló szoftvere gyenge, így hiába a top kamera. Valaki hozzáértő tudna írni ezzel kapcsolatban?
-
veterán
5000 és 6000 jüan? Ezek mit szívtak?
[ Szerkesztve ]
-
rajd
tag
Jó ez a gép, ha lenne benne infra meg vezeték nélküli töltés, ez lehetne a Vivo Huawei p40 Pro-ja az új Snapi procival. A bemutató 90%ában a kamerát tárgyalták, biztos tudhat valamit, már csak a DxOMark-on szereplő X50 Pro+ helyezése után is szabadon...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már a sim tű miatt is megéri...
-
Segal
veterán
Nem lett ez rossz ajánlat, de én inkább már megvárom a második félévet mert addigra szerintem több gyártónál is berakják a kijelző alá az előlapi kamerát.
Meg most a Honor-tól lehet hogy jön még olyan telefon ami bővíthető memóriakártyával ami nekem plusz pont lenne. Feltéve ha újra GMS is lehet rajta."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest