- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Van egy valag kivetítős kínai öngyújtó a magyar piacon is, persze csak állóképet vetítenek, de 100-200 Ft-ba kerülnek. Én például tök véletlenül vettem egy olyat, ami obszcén rajzolt jelenetet vetít ki. Nagyon szégyeltem magam, hogy három hétig ilyen gyujtóm volt, az összes cimbi szivatott vele, ha kiraktam az asztalra a bagó mellé.
De ennek az "ártalmasságával" nem foglalkozott senki. -
LonGleY
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #10 üzenetére
:]
-
LEFTHORSE1
őstag
Képzeljtek el egy videohivást sötétedés után, buszmegálloban, fal hiányában kivetitem a hivo felet valakinek a hátára és kezdek beszélgetni...
-
orbano
félisten
nem értem minek erre külön törvény. teljesen jól beleilleszkedik a mostaniakba...
-
mrlujoak
veterán
-
sztyui2
őstag
Nemtom, ha nekem projektoros telóm lenne, akkor nem nagyon vetítenék vele a buszon, metrón, stb
-
LonGleY
veterán
Persze, hogy szennyezés, nagyon találó a cím, de nyilván a többi féle azért súlyosabb. :/ Sajnos nem olyan egyszerű eltűntetni sem, ha már nagy méretekben gondolkozol, ott van pl. ótvar budapest, aminek fénye már pártíz kilóméterről szennyezi az eget. Annyi szar reklámmal van tele, hogy hányok tőle, most meg ráadásul telefonnal világító hülyegyerekek fognak benne rohangálni.
-
mrlujoak
veterán
Törvénybe kell iktatni, hogy minden kivetített kisfilm, tartalom előtt legyen jól látható a 12-es,14-es, 15-ös, 16-os, 18-as karika, hogy mely korosztály milyen feltételekkel tekinthet oda...
Csak a 12 éven aluliak el ne felejtsék magukkal cipelni a felnőttjeiket, hogy ha az utcán véletlenül rátalálnak egy csoport projektorvetítő emberkére, akkor még ők is megnézhessék a 12 karikás tartalmat...mrlujoak
-
Dufresne
addikt
Ígyis teleragasztják a buszokat, meg a falakat mindennféle matricákkal, ugyanúgy megvannak a graffitik is. A szemétlerakásról nem is beszélve, ami talán a legrosszabb mindközül. Legalábbis ha a nézeteimet sértik, abba nem fogok beledöglani, de a szemétbe inkább.
Nemhinném, hogy ezt a kivetítgetés dolgot annyira fel kell fújni... -
T0rnad0
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Szvsz olyan lesz ez, mint kb 10 éve a "lézerezés" ( lengyelpiaci olcsó kis laserpointerek)... Egy ideig ökörködnek vele, aztán majd lenyugszanak
-
Ami legalább pozitív, a másik két említett szennyezéssel ellentétben ez a fajta egyből "elűntethető"...
Már, ha ezt lehet szennyezésnek nevezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ASUS TUF Gaming F16
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest