- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Szerintem is egész türhető ez game, ahogyan a film is az volt. Az hogy vannak benne hülyeségek kit érdekel, ez egy akció játék, az a dolga, hogy szórakoztasson és ezt meg is teszi. A blődli meg attól jó hogy blődli
.Az "adrenalinpumpás" dolognak legalább van egy kis reális alapja is vs. mondjuk a GOW "idegen gyíkemberek támadása" sztorival (amúgy jó az is
).
A TPS-ek a Max Payne óta elég sokat fejlődtek és ez szerintem ezen a játékon is érződik, belesűrítettek mindent és a kanyarintós dolog külön látváynosra sikerült. Teljesen lineáris, de ettől a műfajtól én nem is várok mást. A játékmenet és az átvezetők is elég fimszerűek lettek, ami nállam egy jó pont, mert legalább nem unalmas és eröltett. A grafika szerintem nagyon ott van, kidolgozott, a kornak megfelelő. Én egyedül a játékidő miatt kritizálnám ami alig pár óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest