- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz
csucsbicep #455 üzenetére
Akkora nagy külömbség ninc s a hűtők között, hogy megérne a bődületes árkülömbséget, az már más ha például valami AC aftermarket hűtőt tolunk rá
-
tajcsi
őstag
válasz
csucsbicep #450 üzenetére
Nem számít az sem, ha az az MSI 102ezer..szerintem a sime kb 10 ezerrel lesz olcsóbb. Na és akk lesz igazán érdekes a dolog
-
tajcsi
őstag
válasz
Dark KillerX #444 üzenetére
Egy 7870-es twinfrozr vagy mi a neve hűtős 102000. Ez már jó ár ha azt nézem egy új gtx580 olyan 115nél kezdődik...
-
tajcsi
őstag
válasz
csucsbicep #441 üzenetére
A hangosság is relatív de egyetértek veled.
Dark KillerX
Pláne ha a referencia 7870 nem fog mondjuk 90él többe kerülni akkor még a GTX570 és 580 ára is lefog menni...
-
tajcsi
őstag
válasz
Dark KillerX #439 üzenetére
Ez úgy jött ide, hogy megemlítettem amit eddig a tesztekből láttam - hogy sokkal versenyképesebb kártya pár FPS külömbséggel sokkal kevesebbet fogyaszt. Provokálás? Nem provokáltam én senkit, ne ess azért túlzásokba...nem tudom követed e a topicot az elejétől, de ha jól emlékszem már volt erre példa...valamint nem az első én nem az utolsó eset lenne
-
tajcsi
őstag
válasz
csucsbicep #437 üzenetére
Ha azt nézem mennyibe kerülnek a GTX580-as kártyák, a 7870-ből még ez a változat sem lesz drága...pár FPS külömbség jóval olcsóbban, a fogyasztást nem is említeném...hjajj már látom előre mi lesz, az nvidia fanok ezerrel fognak majd trollkodni.../nem vagyok egy gyártó párti sem...
-
tajcsi
őstag
válasz
Scholes9 #336 üzenetére
Win7 user vagyok már több mint egy éve. Először vmi nvdia kártyám volt, majd váltottam 5850-re. Majd ehhez melléraktam egy 8800gtx, aztán egy 8800GT, vagy 8800GTS kártyát, mikor mi volt kéznél. Volt olyan is, hogy csak egy nvidia működött a gépben, volt hogy csak AMD, de volt, hogy hybridben két kártya.
SOHA nem installáltam le a drivereket, amikor kártyát cseréltem, hanem csakis telepítettem, szóval kb 40-40 alkalommal ati és nvidia drivereket is, UNINSTALL nélkül. SOHA semmilyen probléma nem volt sem az ati sem az nvidia driverekkel, szóval hagyjuk már a hülyeségeket.... -
tajcsi
őstag
Nem megy itt a fricskálás, csak mivel még nem jött ki az új szária nvida a régiek árát ez nem fogja lenyomni, max ha kijön majd az új nvdia sorozat...és már megbocsáss, de hol volt a te beszólásodban bármi szakmai is?
"Ahhoz az Nvidia kellett volna kihozza előbb a kártyáit úgyhogy nehéz lesz."
-
tajcsi
őstag
Így igen..de ha megnézem az egész dolgotm lényegében az uj hardvernek az lenne a lényege, hogy jobb teljesítményt alacsonyabb áron adjanak. Ha azt nézem hogy használt de garis gtx 580-asat lehet venni 90 lepedőért is akkor tényleg nem látom értelmét a kártyacserének, vagy aki uj kártya vásárlása előtt all, de nincs annyi zsetonja tuti a gtx 580-at fogja megvenni...
Azért én már várom mit fog hozni az mvidia 6-os szériája, ha jók lesznek leszezeknek a radeonoknak még alacsonyabb is az árfekvése...
Löncsi,
kicsit mellégfogtál a beszólással, milyen nvidiáknak nyomja le az árát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Teslákba költözik a Grok AI
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest