- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
MiklosSaS #19 üzenetére
Pont ezért kérdeztem. Jellemzően mindet elolvasom és imo olyan dolgot adsz ABU szájába amit nem mondott...
imo ahol megcsusztál az az, hogy összekeverted a fejlesztést a felhasználással. A fejlesztést hynix tényleg AMD only modon vitte de ettől még bárki használhatja majd a HMBt.
Hogy mért kérdésre még azt is elmondta ABU: [link]Értem én, hogy ABU évekig mondta az AMD/APU lemossa a zintel szöveget amiről én már akkor is megmondtam, hogy hülyeség de attól, hogy vki egyszer elszámolja magát/hülyeséget mond attól még nem mindig. Ahogy most sem. Mellesleg jobban ért technikailag a témához mint itt a 99.9%.
-
do3om
addikt
válasz
MiklosSaS #26 üzenetére
Azt én sem tudom mi számít 1, meg 2-nek. Csak azt hogy ami most lesz használva az az AMD-é és. (pont)
Hogy ez mekkora méretet takar nem tudom. Egyáltalán a 2 GB-os az HBM2 néven lesz e vagy az is 1-nek számít. Mindegy, ami most van az AMD ennyi volt a lényeg kezdetben.Én AMD párti vagyok hiszen megnézhető az adatlapom, GF utoljára GF3 Ti200 volt ha jól emlékszek.
Viszont a túlzásba vitt marketing szöveget ami erősen megkérdőjelezhető még úgy is hogy nem vagyok benne az iparban engem zavar.
Bizonyítsanak ennyi kel.
Most itt az esély élni kel vele. -
RyanGiggs
őstag
válasz
MiklosSaS #19 üzenetére
Nem akarok beleszólni, már bocs, de én megtaláltam!
Nem nagyon van igazatok, mert teljesen jól volt informálva akkor is, és most is!Ha nem baj bemásolom a cikk utolsó bekezdését és alá is húzom a lényeget.
Nem azért, hogy védjem, mert nem a rokonom, de ami igaz, az igaz :"Fontos kiemelni, hogy az aktuálisan elérhető 1 GB-os kapacitású HBM memória csak az AMD-nek készült, így ezt senki más nem rendelheti. Ugyanakkor a hamarosan érkező 2 GB-os kapacitású HBM memóriát már bárki elérheti, illetve később jön még egy 4 GB-os kapacitású HBM verzió is. A következő esztendő során fut be a HBM2, amelynek a 4Hi kategóriás verziója 4 GB-os kapacitással nyit, míg a 8Hi kategóriás opció 8 GB-os kapacitást kínál. A Hynix szerint egyelőre vegyesek az igények, így 2016-ban több érdeklődő még a HBM első generációs változatára tart igényt, de a csúcskategóriában a HBM2 lesz az úr."
-
do3om
addikt
válasz
MiklosSaS #17 üzenetére
Feltételezzük inkább a jót: túl optimista.
SylverR: na akkor megint:
senki más nem rendelheti
Ez így neked mit jelent?Úgy volt hogy az első szériás HBM ami a most megjelenő AMD VGA-kon lesz azt más nem használhatja. Ami utána jön HBM2 az lesz elérhető más számára is. Fórumba is rákereshetek ha gondolod, bár nem szívesen tölteném vele az időm de jól emlékszem rá hogy le lett írva, oda is, meg hogy ezzel mekkora előnyre tettek szert hiszen a többiek sok hónappal később jutnak csak hozzá (már a HBM2-höz).
-
SylverR
senior tag
válasz
MiklosSaS #21 üzenetére
Bocs. Elnéztem.
[link]
Erre gondoltam egyébként. Sosem volt arról szó, hogy kizárólag az AMD exkluzív technológiája lenne ez. Arról volt szó, hogy az AMD részére tervezték, az ő GPU-ihoz optimalizálva. Ha másnak működik, akkor megveheti. De csak miután legyártották a működőképes Fury-kat. (Ez utóbbi nem volt sehol leírva, színtisztán logika.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest