- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
(An)Dante #31 üzenetére
És mindenkinek a teljes Ovi Térképek ingyen lesz?
Gondolok itt a hangos navigációra annyi nyelven, plussz a többi szolgáltatásra (forgalomfigyelés, időjárás stb.). Mert a térképadatbázis az egy dolog, de ezek fontos kiegészítői.
Hát akkor nem csodálom, hogy a HTC bizakodik, ekkora ajándékot nem sűrűn kap senki sem.
-
Yeffy
veterán
válasz
(An)Dante #31 üzenetére
Érdekes.
Kíváncsian várom, hogy hogyan fogják implementálni a WP7-ben a Nokiás szolgáltatásokat, Leginkább az Ovi Maps érdekel. Használtam nemrég, és nagyon elégedett voltam vele. Kap-e más kezleőfelületet, egyéb extrát, ilyesmi?
Illetve, amit felvetettetek, hogy a többi partner megkapja-e a térképeken kívül a többi "részét" a programnak, vagy az csak Nokia exkluzív. Mondjuk szerintem annak úgy lenne értelme.
Mindegy, majd kiderül. -
alamuszi
senior tag
válasz
(An)Dante #19 üzenetére
Pontosan a Nokia hülye lenne a Symbiant kukába dobni. Egy rendkívül sikeres rendszer, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy rengeteg ember használja, és tudja használni. Aztán, ha a Symbian alá is tesznek egy rendszer hardvert, akkor nem lesz lassú (mint az én E51-em). Azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy nem sok (egy sem) olyan rendszer van a piacon, aminek a szoftveres támogatása PC fronton olyan jó lenne, mint a Nokiá-é. De éppen lehetne emléteni a Nokia hagyományos Okostelefon vonalát is amivel egy cég sem nagyon versenyezhet (mivel másnál, nincs vagy elhanyagolható), ott meg kétlem hogy bármire lecserélné a Symbian platformot. Van a Symbian-ban potenciál, ha nem is annyi, mint az Androidban, vagy WP7-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest