- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
A gomb a sarkán: elég vicces lesz, ha benyomódik minden ok nélkül.
-
skajwa
senior tag
A beharangozott csúcshangszoró megvillan a végén.
-
zazahoho
őstag
én arra lennék kíváncsi ,hogy ez a megaprodukció mennyibe került,és hányan dolgoztak rajta éjjel nappal 3 műszakban
-
S-eye
senior tag
Lehet,hogy ez egy hosszabb reklám első része,és még lesz vagy öt hasonló
-
nLali
őstag
Én végig izgultam. Előre félek az élettelen reklámoktól, mert mindig elém ugrik a csaj az ördögűzőből...
-
^Clown
addikt
Nesze semmi fogd meg jól.
-
morocan
csendes tag
Azért elérte a célját. A techblogok bemutatták. A fórumokon születtek hozzászólások, az emberek tudomást szereztek róla, és mivel nem mutattak semmit, ezért marad bemutatni való a bemutatóra is. Hoztak is ajándékot, meg nem is...
Amúgy, én inkább telefont látok a videón, mint egy tablet-et. -
LBandi
aktív tag
Nem értem hogy kerülhet nyilvánosságra egy ekkora nula, inkább égeit vele magukat ezzel az 5 perc alatt összedobok egy scene-t reklámmal. Kíváncsi vagyok mekkora büdzsével készült, mert szerintem jóval többe mint azt gondolnánk
-
plus44
veterán
A gépet várjuk, ezzel a videóval meg elmehetnek a ...
-
Totheground
addikt
Műanyag?
-
parkr
őstag
olyan, mintha csak egy kimaradt klip lenne egy reklámból
-
talpalavalo
aktív tag
Pff ez jó nagy semmi... A Samsung marketingeseitől volna mit tanulni... Ők semmit sem mutattak a telefonból mégis ezerszer jobb lett a reklám....
-
Black Dragon
addikt
Ezt a videót összeállítani sem volt érdemes. Nincs benne semmi, ráadásul a fekete háttérben, a fekete telefon nagyon sokat mutat magából...
-
daniel909
addikt
ki tud unalmasabb reklámot gyártani verseny
-
m@xsys
senior tag
Ez nagyon gyengécske
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged