- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbit76
tag
válasz
#41360896 #39 üzenetére
Futár vagyok, 3 éve a HereWeGo-val dolgozom. Legjobb. 100+ címet beírok és látom az összeset egy térképen, hogy hol vannak a címek. Még tudom tervezni az útvonalat ismeretlen túrán is. De ha tudsz még olyan progit, ami ezt tudja, szívesen kipróbálnám. Én sajnos nem tálaltam alternatívát.
-
Mercel
senior tag
válasz
#41360896 #46 üzenetére
Sajnos igazad van, akik munka miatt üzemszerűen utaznak sokat és időre kell érkezniük ha lehet úgy, hogy szinte méterre pontosan vezesse oda őket a navi azoknak valóban értékelhetetlen a legtöbb navigációs App.
A magam részéről úgy 30-at teszteltem, azok amik nem google adatbázist használtak nagyon gyorsan kiestek .
Az másik kérdés, hogy többszörös cím tervezésre a navi appok kB. 90%~a helyből alkalmatlan.De ezt itt nem nagyon fogják megérteni, Míg valaki nem kezd el mondjuk futárkodni addig egyszerűen nem jön le neki mert számára lényegtelen dolgokon rugózol.
Majd ha kezébe nyomnak egy 60 címes Nem előre tervezett útvonalat akkor kezd pillogni, hogy hmm akkor ezt most hogy?:) -
Francia91
veterán
válasz
#41360896 #39 üzenetére
"Az offline térképek ideje szerintem lejárt. Letöltögetni előre meg hát szerintem nyűg!
De ez privát vélemény!"Külföldre, motoros túrákon évek óta offline navigációval navigálok (Sygic), mégis remek, hibátlan a navigálás.... Itthon is 90%-ban a Sygic-cel navigálok (aminek amúgy alapból van közlekedési infó része, tehát jelez lezárásokat, kerülőutakat, ha a net hozzáférése van, de javarészt offline-ban használom a Sygic-et is).
Így csak szerinted, és pár ember szerint járt le az offline navik időszaka. Érdekes módon nem okoz gondot külföldön sem, hogy offline a navim. Évente 3 térképfrissítés jár a Sygic-hez, ezeket jelzi is a program, ha letölthető, és intézi a frissítést magának WIFI-n. Tényleg nyűgA GPS készülékem ráadásul Wifis (WayteQ X995), így az is simán lekapja a frissítéseket WIFIN kereszül. Részemről ez nem meríti ki a nyűg fogalmát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- iPad topik
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged