- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Megnézted a linket, vagy csak random beböfögtél valami "mikrofos" gyalázó hozzászólást
54: A MS most a farok rossz oldalán áll, jelenleg nem az övék az erő pozíciója és ráadásul érdekük, hogy minnél gyorsabban megoldódjon a probléma, ezért ameddig csak van remény próbálnak szép szóval célt érni. Bár a googlival elég nehéz, mert úgy gondolkodik mint egy kamaszgyerek. Majd kinövik, a MS-nak is volt ilyen korszaka, ha más nem, valaki előbb utóbb leoszt neki két sallert...
J.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ezt értem, csak azt nem, hogy minek az app? Amikor a böngészőből azt látom, amit a laptulaj (google) akar megjeleníteni. Legyen az reklám vagy akármi. Értem én, hogy "app az kell". Kivételesen ez azt jelenti, hogy ebben az esetben a googlenek adok igazat a tiltással, csak ezt nem akartam ilyen direkt módon leírni...
Persze az amit irányelvként írtam korábban, hogy ne a usert szivassák, az egyéb esetekben pont a google-t marasztalja el, de most pont nem.
-
szerintem az MS nem tesz keresztbe a google-nak, ha nagyon keresztbe akarna tenni, akkor van pár adu ász a kezükben, amivel simán okozhatnának pár kellemetlen pillanatot: pl skype android támogatásának kivezetése. Ehhez képest nézd már meg hány MS alkalmazás van play store-ban, és hágy google alkalmazás a marketplacen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest