- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ideje menekülni...
-
VladimirR
nagyúr
szerintem en ebbol kimaradok, a reklamszurom olyan jol van beallitva, hogy mar magat a hirt/topic-ot sem tudom megnezni, csak bugroka alol (ahhoz nincs fenn adblock)
-
opera11
tag
Nem kell semmilyen eszköztár, csak egy google fiók és itt belépni, engedélyezni:
-
Most látom, hogy a keresési előzményekhez le kell töltenem egy eszköztárat... Jót nézek?
Nekem nincs semmilyen szköztáram. Ezek szerint nincs bekapcsolva, ugyi?mod: Mégsem. De lényeg, hogy ki van kapcsolva.
mod2: Honnan ismerek fel egy gugli hírdetést? Minden esetben oda van írva a szélére? -
Fogalmam sincs, hogy engedélyezve vannak-e. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen. De az fix, hogy sosem vagyok bejelentkezve, mert a krómot használom a google cuccaira, és operát minden másra. A normális böngészés közben sosem látogatok meg szándékosan google weboldalt.
(najó, nagy ritkán a keresőt) -
Depression
veterán
Bár sokan ellenzik majd, de végre beállíthatom, hogy nem vagyok kíváncsi sem gyógyszer sem wellness reklámokra. A célzott reklám nekik is jó, de nekem is kellemesebb, ha nem húzom fel magam idegileg.
Ez olyan, mint ha nem kellene többet hallanom a TV-ben a hüvelygombáról, de a szép autókra és mobil akciókra azért kíváncsi vagyok. A reklám meg ugye elkerülhetetlen. -
opera11
tag
-
opera11
tag
Érdekes ötlet, de remélhetőleg az "egyedi" keresések nem fognak bezavarni. Mert lehet, hogy egyszer kerestem pl balatoni szállást, de három nap múlva már nem érdekel, mert már megtaláltam. Viszont a youtobenál, ahol nincs nagyon sok szövegkörnyezet, ott valóban jó ötlet és ott nagy valószínűséggel növelni fogja a bevételeket, de egy mezei oldal más...
-
Ha úgy állítom be a böngészőt, hogy kilépéskor törölje a sütiket, akkor csak annyi infójuk lesz rólam, amennyi a legutolsó böngésző indítástól felhalmozódott, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest