- Mobil flották
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Szerintem ennek a fobb oka az igenyekben keresendo. Mint orokos Win user aki elkezdett Ubuntuzni, ugy vettem eszre, hogy "keservesen megszenvedek" minden apro sikerert, holott anno Wint sem mutatott senki, es ott nagyon sokminden ment elsore. All in all, ha a szemelyi lamamat levonjuk, meg mindig sokkal felhasznalobaratabb (van ilyen szo?) a Win. Megyek is es sirok kicsit vmelyik ubi forumban, mert bugos a facebook poker az osszes bongeszo alatt, amit probaltam.
-
bigz
tag
A koncepcio maga eleg komolynak tunik, egyre jobban kielezodik a "birtokolt" vs. "berelt" csata.
Masreszrol ha ekkora tamogatottsaga lesz a cegnek mar a kezdetektol fogva, mire a cloud computing a viragkorat eli, mar ugyanugy uralni fogjak az OS piacot a szegmensen belul, mint a MS az asztali gepek eseteben. Elore vigyor amikor eloszor lehet olvasni, hogy a FF meg a Zopera beszol a Google-nek: "Be lesztek arulva az Ameurazsiai Unionak ha nem teszitek valaszthatova, hogy milyen bongeszon alapuljon az oprendszeretek..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest