- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
egyszer rákerestem a tojásra mert érdekelt, hogy hogy mikor lesz csirke belőle ... azóta tojásokat meg csirkéket kapok a google reklámokban
-
"Bram Bout, a Google oktatási termékcsaládjáért felelős vezetője szerint a vállalat az üzleti és kormányzati
Apps csomagok esetében is meglépi a fenti változtatást."Eddig az üzleti csomagokat scannel-ték? Nem hittem volna. Korábban egy olyan cégnek dolgoztam, amely egy részben google konkurens terméket fejlesztett és már az is fura volt, hogy ennek ellenére a hivatalos e-mailezésük Google Apps-os volt, de ezek szerint az is benne volt ebben a szerződésben, hogy a google scannelheti a konkurens termék fejlesztéséről szóló leveleket.... hát... érdekes.
-
hemaka
nagyúr
Az en levelezesem altalaban kimerul a vicces kepek es az elfelejtett jelszot resetelo emailekben, nemi netpincer kaja rendelesekkel megspekelve. Ezeket szkennelheti felolem naponta akar tobbszor is.
-
spirit007
senior tag
Persze-persze.
Hagyjuk már Rózsit/Riskát legelni... -
balajti
tag
Van aki még elhiszi az ilyen "megígérjük, hogy nem turkálunk a személyes dolgaid között" típusú bejelentéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest