- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Lehet valamit félre értettem ,de nem értem ezt a kompatibilitasi kérdést. Én arról beszéltem, hogy ha megszüntetném a Google szolgáltatásait nem vennem észre. Egy pop3-al le mentett e-mailen mi nem lehet kompatibilis, amikor szabványokat használ minden levelező kliens? Én az elmúlt 20 évben megszámlálhatatlanul sokszor csináltam ezt pikk-pakk ment minden. A dokumentumok jogait ki osztani meg annyi idő, amennyi idő egy e-mailt megirni arról, hogy megváltozott a címem. De lehet valamit nem értettem meg a válaszodban, úgyhogy elnézést kerek érte. Én ezt nem érzem feladatnak se. De persze ez ugyan úgy vissza felé is igaz outlookból gmailbe költözni. Ahány ember annyi módszer az átállásra. Nekem ezzel sosem volt gondom.
-
calocsay
tag
Hat ezzel a felvetéseddel nem értek egyet. Mennyi ideig tart le menteni 30-40 email fiókot es a doksikat? Egy kattintással kimentem zip-be az egészet es oda teszem, ahova akarom. A levelezés ennél is egyszerűbb. 1. Lépés tájékoztatni a partnereket, hogy megváltozott az e-mail címem, ami 2 perc. 2. Lépés pop3-al lehúzni a levelezést és le menteni. Ha a mentést havonta megcsinálta valaki, akkor pár perc, ha nem akkor eltarthat egy ideig, de annyi idő biztos nincs, hogy egy uj rendszert fel telepítsek ezalatt. A naptar bejegyzések szinten lementhetőek egy kattyintással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest