- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Nvidia GT430, driver a legújabb, Flash player a legújabb (az PPAPI-s valamivel jobb, mint az NPAPI-s, de lényegében mindkettő hasonló).
Linux alatt már 360-480-nál érezhető, hogy szar, Windows 7/8-nál csak akkortól kezd el durván akadozni, amikor felváltom 720p-be vagy 1080p-be.
A GPU process olyan 70-80% körül ugrál és a YouTube videós tab eszi meg a fennmaradt CPU időt.
Egyébként érdekes, hogy pl. az lapcsalád oldalain a Hozzászólás írása oldalon is a 10-20%-os CPU tüskéket produkál minden Blink alapú böngésző (Chrome már verziók óta, Opera szintén verziók óta). Firefox, IE problémamentes. Ez viszont szerencsére csak a grafikonon látható, nem érezhető. Kezdetben valami kiegészítőre gyanakodtam, de teljesen friss telepítésnél, több különböző konfiguráción is tapasztaltam már (igaz, mindegyikbe max C2D vagy annál gyengébb CPU volt).
-
Penge_4
veterán
"ha nem tudsz megnyitni egy masodik fulet tetszoleges bongeszoben, mert elkezd tole akadozni a video, akkor az a gep gyenge, vagy az a rendszer szar, vagy valamit elfelejtesz megosztani velunk"
Vagy a Flash implementációja szar, amiért a CPU-t terheli csúcsra ahelyett, hogy a GPU/IGP végezné a szükséges feladatot, ezzel minden zökkenőmentesen történne. Ez az, ami megtörténik, amint a YouTube videó linkjét egy külső lejátszóban (pl. VLC) nyitod meg ugyanezen a konfigon. Olyankor 1080p-ben zökkenőmentes a lejátszás és mellette bármit tudsz csinálni. Egy statikus oldalon történő scrollozás nagyobb CPU tüskéket produkál, mint a videólejátszás, mivel az a GPU-t/IGP-t használja, ahogy annak lennie kéne.
-
Penguin95
senior tag
Nincs mit titkoljak. Az egyik fülön a YouTube, a másikon vagy a Logout, vagy az f1hirek.hu, néha az xda. Mint láthatod Te is az adatlapomon, a gép azért nem nevezhető gyengének, bár erősnek sem. Minden esetre itt a részletes specifikációja:
Intel Core2Duo T9300
2x2 GB DDR3 1066MHz-es RAM
ATi Radeon HD3650 256 MB (dedikált a memória)
Kingston SSDNow V300 120 GB (a vezérlő miatt csak SATA II módban)
Western Digital Blue 500 GB-os HDD (5400RPM)
Lapozófájl kizárólag az SSD-n van.A rendszer sem sz*r, informatikus létemre már csak tudom, hogyan kell karbantartani azt. Ráadásul 2 is van, az egyik a Windows 7 Ultimate, a másik pedig a Linux Mint 17 Cinnamon. Mindkettő 64 bites, a 7 még a géphez járt. Havonta 1 napot rá szoktam szánni, hogy rendbe tegyem őket. Közben azért kisebb dolgokat, mint a Lomtár/Kuka ürítése azért meg szoktam csinálni. Még csak túlmelegedés sem volt pár nappal ezelőttig, de mostanra már be van tervezve a pucolás és az újrapasztázás.
Ezek után én nem hiszem, hogy az én hibám lenne a dolog. De leteszteltem. Elindítottam egy 720p-s, MP4-ben rögzített videót, aminek a bitrátája ~20 MB/s. Közben pedig megnyitottam a böngészőt, és olvastam 1-2 cikket a Mobilarénán. Sehol egy akadás. A lejátszó egyébként a 2.1.5-ös VLC.
Másik: Igen, lesz majd sok szép HTML5 reklám biztosan. Viszont arra is lesz majd AdBlock.
Remélem elég részletes voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest