- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Nincs mit titkoljak. Az egyik fülön a YouTube, a másikon vagy a Logout, vagy az f1hirek.hu, néha az xda. Mint láthatod Te is az adatlapomon, a gép azért nem nevezhető gyengének, bár erősnek sem. Minden esetre itt a részletes specifikációja:
Intel Core2Duo T9300
2x2 GB DDR3 1066MHz-es RAM
ATi Radeon HD3650 256 MB (dedikált a memória)
Kingston SSDNow V300 120 GB (a vezérlő miatt csak SATA II módban)
Western Digital Blue 500 GB-os HDD (5400RPM)
Lapozófájl kizárólag az SSD-n van.A rendszer sem sz*r, informatikus létemre már csak tudom, hogyan kell karbantartani azt. Ráadásul 2 is van, az egyik a Windows 7 Ultimate, a másik pedig a Linux Mint 17 Cinnamon. Mindkettő 64 bites, a 7 még a géphez járt. Havonta 1 napot rá szoktam szánni, hogy rendbe tegyem őket. Közben azért kisebb dolgokat, mint a Lomtár/Kuka ürítése azért meg szoktam csinálni. Még csak túlmelegedés sem volt pár nappal ezelőttig, de mostanra már be van tervezve a pucolás és az újrapasztázás.
Ezek után én nem hiszem, hogy az én hibám lenne a dolog. De leteszteltem. Elindítottam egy 720p-s, MP4-ben rögzített videót, aminek a bitrátája ~20 MB/s. Közben pedig megnyitottam a böngészőt, és olvastam 1-2 cikket a Mobilarénán. Sehol egy akadás. A lejátszó egyébként a 2.1.5-ös VLC.
Másik: Igen, lesz majd sok szép HTML5 reklám biztosan. Viszont arra is lesz majd AdBlock.
Remélem elég részletes voltam.
-
Penguin95
senior tag
-
-
Penguin95
senior tag
Személy szerint örülök a döntésnek. Amíg a Flash Playert használtam, nem tudtam egyszerre két lapot megnyitni a böngészőben, mert a video elkezdett akadozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Revolut
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest