- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
Én próbáltam teljesen jól működik, RN3Pro után ugyan olyan volt az élmény ugye jobb felbontással.
-
SylverR
senior tag
De ezzel mi is a baj? Kimondhatom, hogy nekem a videón látottak tetszettek? Vagy ezért megkövezel engem is? Fogjuk már fel kérem, hogy nem csak a krypisták léteznek a világon. Nem minden a grafika. Ezen felül pedig egy játék hadd legyen már néha az ami. Játék. Játékos. Bugyuta.
-
flashpointer
őstag
Legalább kapott versenytársat a PS VR : DDD
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit off.
LG G4-hez van valami cardboardos vagy hasonló olcsó VR-re való megoldás, vagy legalább olyan, amivel legalább mozizásra lehet használni amolyan videoszemüvegként?
-
edward2
addikt
Vicces legutóbb láttam egy VR-t kritizáló videót ott konkrétan a wii-hez hasonlították az élményt mintha annak a kijelzője a fejedre lenne erősítve.
Na erre most itt ez. Wii kontroller meg Wiihez hasonló menü a fejeden. Gratulálok.
-
törölt tag
Nem akarok bunkó lenni, de ez rettenetesen gagyi
-
seasonic
csendes újonc
Már és még mindig ott tartunk, hogy a virtuális valóság élményhez, közel 200 ezer Forintos kütyü kell. Én, most is egy különálló az oculus-hot, steam vr-hez hasonló megoldást vártam, ehelyett egy jó darabig még mindig jó drága telefon szükséges hozzá.
-
arn
félisten
a 90es evek veget idezo grafika perfekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest