- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nekem az furcsa az egészben, hogy az Oracle úgy kalkulált, ez neki megéri. Pont ez entöpráÁjz területen, ahol ők nyomulnak, orba-szájba használják a Java-t szerver oldalon, és gondolom mivel a Java most az övék, nem szívesen néznék mondjuk a Python vagy a PHP térnyerését ugyanott. Ok, a mobil eszközökben való használat az teljesen más terület, de én buta azt hinném, hogy ha ott terjed, az a szerver oldali népszerűségre is kihat, egyszerűen mert többen ismerik, több közösen használható könyvtár keletkezik, stb. Másfelől persze az andoridos cucc határozottan nem Java, de szerintem azért az emberek szemében mégis csak az. Egyébként a Google App Engine Java támogatása sem Java ha szigorúan vesszük, u.i. a standard API-ból kihagytak meg érdekesen (bug?) implementáltak részeket... tulajdonképpen ezért szerintem be lehetne őket perelni, hogy így nem használhatják a "Java" védjegyet, de hát az aztán végkép a szerver oldali Java elásása lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest