- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Igen, mert míg egy SMS ára 32 Ft, addig felmennek FB-re ingyen, és ott küldenek egy üzenetet, de szerintem ezt is leírtam. Pont abba a korosztályba tartozom sajnos, akik így gondolkodnak.
Hidd el, szívesen használom(nám) a G+-ot, ha ott is elérnék mindenkit.(#49) Integra: Viber, Whatsapp, Skype, csak hogy 3-at említsek. Ezeken jó ha elérek 10 embert összesen. Szerencsére kezdenek elterjedni az ilyen alkalmazások. Lényegtelen amúgy, mert ha én akarok valamit másoktól, akkor felhívom őket, de a másokkal van probléma.
-
mrhitoshi
veterán
Nem tudom, hogy írtam e, de le van tiltva nálam is egy jó pár alkalmazás. De mindig van újabb és újabb. Nekem nincs erre energiám. Ha én nem tudom használni a FB-t, akkor baj van.
Az első hsz.-odra válaszolva pedig, igen lehetne ezt értelmesen is használni, de míg valaki ebből akar meggazdagodni, addig ez egy trágyadomb marad. Elég régen vagy 2-3 éve használtam először FB-t, akkor sem fogott meg igazán, nem is használtam, csak majd akkor mikor már minden ismerősöm fenn volt, és kénytelen lettem használni. -
mrhitoshi
veterán
válasz
fordfairlane #26 üzenetére
De. Ezek viszont nem üzenetek, hanem események. Az a szomorú benne, hogy ismerősök küldik. Igazából nem izgat, mert egyszer úgy is elfogynak az ismerőseim, aztán majd küldhetnek nekem ilyen hülyeségeket.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
fordfairlane #22 üzenetére
Szóval: Facebook-kot ha használni akarom hányás nélkül, akkor kell legalább 1 Adblock.
Másik, ha Facebook-ra felmegyek, mert valaki írt tényleg releváns dolgot számomra, akkor az üzenőfal tele van spammelve az idióta alkalmazásokkal, amitől a falra tudnék mászni, de mivel mindenki ezt a nem mondom mit használja, az SMS már nem divat (meg ugye olcsóbb is az ingyenfész), ezért nincs más választásom. A legújabb, hogy különböző eseményekre hívnak meg, mondjuk nyerj iPhone-t megosztással, vagy legyél ncore tag stb..., amit még tiltani sem lehet, persze ezt mondjuk a G+ sem tudja kivédeni.
Ezzel szemben a G+-on "nincs reklám", kicsit összeszedettebben néz ki, ott van a Youtube, a Google drive, a Gmail, a Google naptár, a Google fényképtár stb.. a G+ mellett.
Az hogy ki mit mutogat, arra azt tudom mondani, hogy nem veszem fel, kész. Ez eddig sem volt számomra probléma.(#23) Tel Elek : Ha nem divathullám, akkor hype. Nem vagyok olyan "idős" (számomra még a 30 is sok még
), ezért van kis "rálátásom" erre, mert hidd el, divat az egész. A 900 millió regisztrált tagból, a fele tuti 20 év alatt van, és amikor az ember fiatal, jobban érvényesül a birka hatás.
-
mrhitoshi
veterán
Sajnos divathullám, mert a közösségi oldalakat ez hajtja semmi más. Mégis mi értelme van annak, hogy valamit Like-olok vagy +1-ezek ?
Semmi az ég világon, csak divat az egész.
Persze én azt mondom, hogy a kettő rossz közül, akkor már inkább az adathalász mester Google nyerjen, mert szebb, jobb a rendszerük, és kiforrottabb is.(#9) osztraksajt: A tartalmakat nem a szolgáltató szűri hanem a felhasználó, és ez nem is a szolgáltatást nyújtó cég területe, hogy a felhasználói milyen körben érdeklődnek. Azt veszel fel közelebbi körbe, vagy barátként, akit kedvelsz stb...(#13) osztraksajt: -
mrhitoshi
veterán
Na egyszer csak lehúzzák a WC-n a Facebook-ot. Remélem mihamarabb hozzánk is elér majd ez a G+ divathullám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen digitális videókamerát?
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged