Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsopa
tag
Procijuk meg évekig nem volt túl jó, az Intel nyomta őket sok éven át... és most előjöttek a Ryzen-el....
Innen kezdve picit gondolkodsz, már össze is tudod rakni... De nagy érdeklődéssel várok bármi érvet az ellen, hogy a Vega esetleg hasonló nagy dobás lesz mint a Ryzen... szerintem spekulálgathatunk csak... mivel se neked, sem nekem nincs fogalmunk sem hogy mennyibe fog kerülni és ahhoz képest mit fog tudni.... maradjunk ebben és várjuk ki a végét... -
deja vu
addikt
Ez bitang jószág. Félreértés elkerülése végett én sokat várok a Vegától, de ha azonos kategóriában 10-15%-ot ver az Nvidia felsőkategóriás kártyáira az már minden várakozásomat fölül fogja múlni, bár kétségeim vannak erősen. De ha annyit szöszmötölnek akkor a Vegának a Voltával kell megmérkőznie és kétlem, hogy a Volta ne verné meg.
-
Zsopa
tag
Elég huzós +160font a refenciára....Kicsit vicces hogy két éve a TitanXem olcsóbban vettem.
Ugyan! Mindig ez van. Nem szoktad még meg? Először próbálják a csillagos égig tolni... aztán változik a sztori gyorsan...
Szóval várjuk ki a végét! Legalábbis azt, amíg kijön az AMD Vega! Addig fognak csak tobózdni az extrém túlárazásban, aztán szépen be fog zuhanni vagy 30-40%-al garantáltan... -
Dedicted
tag
A mini méretre lessz becsületes hasonló kártya vajon on board verzióban ,gondolom hiánypótló lenne ...
-
Rolcsiii
csendes tag
Igen az engem is érdekelne Draki, illetve egy 1080Ti vs 1080 SLI , de gyanítom, hogy felemás eredmény születne
-
scope2007
addikt
Méretes vga-t preferálom , de ez alapból randa xD
-
Redneck
nagyúr
Biztos jó hűtés, de valami rettenetes ez a dizájn.
-
kraven54
aktív tag
Jól van rgb-s, már kezdtem félni hogy nem....
remélem jönnek hamarosan az rgb-s csatik és kábelek is és akkor karácsonyra nem kell égősor -
-
ribizly
veterán
Oké oké. De hol van a 2080?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
t72killer #21 üzenetére
Igen, extra energiatakarékos. Éppen ezért mocskosul gyors a legnagyobb fogyasztású változata, tehát ez. Energiahatékonyság ide, vagy oda, 250W+ hoz kell a 3 slotos hűtő. A hűtés szempontjából édes mindegy az energiahatékonyság, az a lényeg, hogy mennyi hőt termel, mekkora felületen átadva.
-
-
Dr. Akula
félisten
Kéne ezekről egy teszt hogy hogy elbírják-e a GTA5-öt 4K-ban, szóló kártyával (nem butított grafikával).
-
-
DonToni
aktív tag
Meg se venném a "16,8 millió színű LED-es világítás" nélkül...!
Minek ezekre a világítás meg az lcd kijelző ??? Nem lehetne, hogy inkább csak hatékony hűtésük legyen a sok csicsa meg sikk helyett ?!
-
J.Hetfield
aktív tag
Jól néz ki nagyon
-
bindike01
aktív tag
de egy harmadik HDMI-t is elrejtettek a NYÁK-on, a kártya másik végén.
Ennek valami értelmes célja is van?
-
AAAgold
senior tag
miért van a másik végén is hdmi port?
-
trufa12
addikt
Szépnek szép, de undorítónak találom az nvidia részéről ezt a megnyírt vramot, miért nem lehet 12gb szép kerek szám, 11 olyan rosszul esne ha megint 2xx-et adnék ki egy vga-ért....
-
i2k
őstag
Egyes gyártók már rájöttek, hogy a backplate nem mindig segít a hűtésben - ezért azok vagdostak rá szelőző nyílásokat is a nyáklap felé.
-
dementor
senior tag
Kínálja magát szépen.
-
látrány
újonc
.. ez már helyből felszáll
-
Angelo69
senior tag
Mi ez a saskacsa rajta?
-
Bowser
aktív tag
Szép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest