- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
oda akartam kilyukadni, hogy ez nem azoknak lett szánva, akik szidják, és akinek ilyen kell, nem a tápcsatis verziót veszi majd...
a kettőnk között az a különbség, hogy én megértem, hogy a másik tábornak miért nem éri meg megvenni, ti meg nem értitek meg, hogy a többieknek miért éri meg megvenni...
nyilván egy 3 éves BMW-t is jobban megéri megvenni, mint egy új Dacia-t, de mégis vesznek új Dacia-t, mert valakinek a maga nemében elég az is, és mondjuk újat venne inkább és nem 3 éveset gari nélkül, amiben kérdés, hogy hány év van még...
nem azt várom, hogy akarjatok ilyet, azt várom, hogy ne nézzétek hülyének azt, akinek ez elégíti ki az igényeit...
nem minden terméknek az összes fogyasztó a célközönsége, ez egy alacsony fogyasztásra targetált kártya, vállalható teljesítménnyel. az, hogy a gyártók feltolják 90W-ra,az szerintem nem az nVidia hibája...
-
Rotate
veterán
ez egy kicsi ház beépített nem szabvány táppal, amiben éppen elfér egy teljes méretű max 17cm hosszú kártya. TV alatt van decensen nem feltűnően, fontos hogy kicsi legyen...
és ugye ebbe kell nekem minél jobb kártya... a 1050 ti eddig tökéletesen megfelelt, de lassan lejár a gari, és az a +10-20 FPS pont kisegít a következő 2 évre...
-
Rotate
veterán
válasz
craftsman01 #123 üzenetére
én ugyanezért az 50k-ert vettem, amennyiert most tudom megvenni a 1650-et...
az egyedüli ok, amiért mindenki szidja ezt a kártyát, hogy a 1050 túl jól sikerült, és most csalódott a nép, hogy nincs nagy ugrás... de amúgy szerintem arra, amire ki lett találva, arra megfelelő...
-
Rotate
veterán
nem értem miért kell hulladéknak nevezni... annyiba kerül, mint 2 és fél éve a 1050Ti, viszont gyorsabb mint a 1050Ti, és belerakhatom a mini házamba a mini tápommal... nyilván nem csúcskártya, de akinek méret és táp miatt eddig a 1050Ti volt a csúcs, annak ez upgrade... akkor is, ha jobban megéri egy Rx570-et megvenni, amit amúgy nem tudnék használni a házamban...
egyébként nálunk szlovákiában kb 50k adóval a legolcsóbb verzió, a 1050-et meg elvitték 35k-ért... 15k abszolút nem gáz egy minimális upgrade-ért, és még a gari is újraindul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest