Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
A Gearboxnak el kellett volna indítania egy lavinát: ha többen beállnak az ügy mögé (nagy nevek, persze), akkor ki tudtak volna harcolni valamit. De nem ilyen rövid határidő miatt.
Nem tudom, hogy a G2A-val kik partnerek, de GB-nak kulcsolniuk kellett volna náluk is. Mert tegyük hozzá, hogy az ügy "nemes" volt, mert igaz, hogy a kiadók érdeke is, hogy a csalók visszább legyenek szorítva, de hosszabb távon jól jártak volna az userek is a megtisztult piaccal.
-
Mister_X
nagyúr
Én támogatom ezt a kezdeményezést, csak épp kellene 2-3 ténylegesen nagy név, aki beáll a Gearbox mögé...
...egyebiránt a G2A valóban egy mocskos hely. Az alapötlet persze jó, miért is ne, nem egy bundle van, ahol a kulcsok külön vannak, tovább lehet értékesíteni, amik nem kellenek, vagy például az én polcomon is van pár PC-s cím, amik ki sincsenek bontva és Steamesek, azoknak a kulcsait is felrakhatnám.
De amíg sokan megkárosulnak (idie cégek, magy kiadók, userek, akiket átvertek), süllyedjen el az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! A Gearbox ultimátumot adott a G2A-nak
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest