- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
Stauffenberg #92 üzenetére
Ilyen kimutatásról nem tudok, de a torrentoldalakon biztosan voltak ilyen szavazások, de nekem csak egy kisebb oldalhoz van hozzáférésem, ami nem tárolja a régebbi szavazási eredményeket. Így nem tudom, hogy én hány százalékot képviselek.
Régebben volt több tanulmány a zeneiparral kapcsolatban, ami arra jutott, hogy a kalózkodás több esetben növeli az eladásokat. 1 2 3Az miért lenne okoskodás, ha valamit fiatalon sok szabadidő és kevés pénz mellett letöltöttem, azt felnőtt pénzkeresőként megveszem? Egyértelmű, hogy olcsóbb lesz a régi játék és azért veszem meg, ha néha rámjönne a nosztalgia, akkor ne kelljen torrentekkel, crackkel, esetenként vírusokkal szórakozni. És ha megnézed a Steam könyvtáramat, nem egy-két játékról van szó, hanem több százról.
Az már más kérdés, hogy most már van pénzem játékokra, de időm nem sok... Mint a régi vicc, hogy fiatalon van időd és energiád, de nincs pénzed. Felnőttként van pénzed és energiád, de nincs időd. Nyugdíjasként van időd és pénzed, de nincs energiád.
-
zone
őstag
válasz
Stauffenberg #87 üzenetére
Én pl. megvettem később: [link]
De vannak játékok az Origin és Uplay fiókomon is. -
zone
őstag
Kétlem, hogy az a pár ezer euro volt a lényeg a G2A-nek. Azért a Gearbox mégis csak egy AAA fejlesztő és kiadó, és ezek után jóval kevesebb esélyük lesz újabb partnercéget találni. Habár azt mondják a negatív reklám is reklám...
Egyébként 2015-ben már a Riot Games (League of Legends) is megtiltotta a profi csapatoknak, hogy a G2A legyen a szponzoruk, mert az oldalon fiókokat és rating boostot is lehet venni. És ezt épp a világbajnokság előtt két héttel, így volt, aki kénytelen volt ragasztószalaggal eltakarni a logót:
kép -
zone
őstag
válasz
laceszgamer #24 üzenetére
Ha egyszeri eset lenne, akkor még oké, de a G2A, Kinguin, és társai nagyrészt erre épülnek, lopott termékek eladásából húznak hasznot, lényegében pénzmosodaként működnek.
Az indie fejlesztők nem csak az eladást bukják a lopott kártyás vásárlások miatt, erre még jön a letiltott kártyák utáni chargeback díj, ami könnyen hazavághat egy kisebb stúdiót.
Meg lehet nézni, milyen felhasználóbarát a Shield előfizetés kikapcsolása:
G2A Shield lemondása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Gearbox ultimátumot adott a G2A-nak
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest