- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tuki2200 #181 üzenetére
Huawei -nél nagy rá az esély, hogy BOE panelek lesznek. Jó cég, baromi jó fejlesztésekkel, törekvésekkel. Viszont egy-két kijelzővel náluk is volt már gond. Ez igaz volt pl. az LGD megjelenítőkre is.
Persze sokszor a ludas azoknál a hibáknál is más volt. Pl. rossz készülék tervezés. Kijelző helyének kialakításánál vagy a rossz hőelvezetés miatt.
Temetni nyilván nem érdemes. Huawei is gyanítom arra megy, hogy minőségi és tartós kialakítást tudjon nyújtani. Én kíváncsian várom az ő megoldását is.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz tuki2200 #108 üzenetére
Egyetértek veled, igazából a kettő (Xiaomi és Samsung koncepciók) összegyúrása lenne az értelmes alternatíva, valahogy így (bocsánat a gagyi kivitelért, csak a vizualizálást szolgálja):
2 hajtás, az egyik befelé, a másik kifelé, így telefonra csukva a 3 kijelzőrészből 2 védve van, a harmadik pedig maga a telefonmódhoz adná a kijelzőfelületet. Így telefon és tablet állapotban is olyan képernyőarány érhető el, ami alkalmas tartalomfogyasztásra. A Samsung mostani megoldása egyik helyzetet sem teszi alkalmassá ehhez, hatalmas fekete csíkokat kell bámulni tartalomfogyasztáskor, ráadásul telefon módban óriási kávákkal kell így dolgozniuk. Ez így nálam is kapufa. Egyedül a hajlítás módja az, ami értékelhető, a többi nem.
-
NyMRooD
őstag
Majd lesz arra is megoldás, de magát a koncepciót mondtam, hogy jobban bejön, nem azért mert menőbb, hanem mert használhatóbb,legalább is szvsz. Egyébként amíg a képernyő védelmét nem oldják meg, szerintem nem életképes a hajtogatós megoldás.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Remus389
veterán
Nekem van egy olyan érzésem hogy ez nem műanyag ami hajlik, hanem üveg, ami tökéletesen egymás mellé passzol.
Még a műanyag se tudna ilyen kis rádiuszban meghajolni.
Ezért is van olyan komoly nyitómechanikája, hogy tökéletesen passzoljon.
Persze csak feltételezés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gondolom azt az UL minősítéses "plasztik lapot" kapta, amit korábban bemutatott a Samsung. Esetleg fejlesztett verzióját. Tehát az ütődésnek és a nagy hőmérséklet különbségnek ellenáll.
A karcállóságról nem sokat beszéltek, de szerintem ez is ebben vérzik el. Ahogy korábban másnál is, amikor hasonló anyagot használtak, teszteltek. Úgyhogy igen, gondolom ezért került belülre ez a felület.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest