- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak jöjjön egy rendes kis méretű utódja az A3 szériának.
-
DraXoN
addikt
nem teljesen ide vág, de ezt néztem ki én utódjának a mostani telefonomnak ... elegem van a tepsikből...: [link] (JerryRigEverything)
a specifikációja "elmegy".. a kamerára leszek nagyon kíváncsi... -
lexter00
őstag
Azért Kína mostanában jócskán beelőz innovációban mindenkit
-
Somatom
veterán
Nekem ennél fontosabb az autós üzemmód, mivel a hónap felében az autóban lakok. Úgyhogy olyan telót vettem, amihez van dedikált autós tartó.
-
Atomgeszi
nagyúr
Biztos szokható minden, de időtlen idők óta első "gombos" telóm van, és hozzászoktam, és számomra így tökéletes.
Igen, tényleg túl szélesek ezek a telók.
S8 még határeset, jó lenne azt a szélességet tartani.
De hát már minden telefongyártó csak sílécet vagy bramac tetőcserép telót gyárt... Szomorú.
Esküszöm, hogyha összetörném a telót, nem tudnám mire cseréljem le, mert annyira kompromisszumos az összes.. 2018 a tepsik éve volt, remélem jövőre visszamennek emberibb méretekre is.
-
K0vasz
aktív tag
válasz
Atomgeszi #13 üzenetére
hm, hát nekem csak akkor van az autós tartóban, amikor megy a navi, máskülönben az egyik zsebben tartom, ahonnan kényelmesen kézbe tudom venni és nyomkodni (piros lámpánál, nyilván), úgyhogy engem nem zavarna, ha hátul lenne az ujjlenyomat-érzékelő (a mostani telómon még elől van)
amúgy nekem az A8 nem lett volna csalódás, csak a) szar a kamerája b) nekem nagyon vastagnak érződik az oldalsó kávája (ja és c), nagyobb és nehezebb, mint az S8/S9, pedig nekem már az is picit túl nagy)
-
Somatom
veterán
Próbáld meg autós tartóban a hátlapit! Erre szokták azt válaszolni, hogy smart lock. De, az én telómon kijelző bekapcsoláskor a smart lock a zárképernyőt mutatja, amit még fel kell húznom. Ha kikapcsolt kijelzőnél az ujjnyomatolvasóra tapicskolok, akkor ezzel az egyetlen mozdulattal a home -on vagyok. Nem mindegy.
-
nobela
senior tag
"Amúgy miért lesz jobb a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó mint egy hátlapi?"
Mert én pl. gyűlölöm hogy naponta ötvenszer fel kell vennem az asztalról a telefont és alá kell hogy nyúljak hogy feloldjon
És mivel a telefongyártók már eldöntötték hogy márpedig nekem egész előlapot betöltő kijelző kell, így csak a képernyőbe épített megoldás marad...
-
bepe79
addikt
Már nagyon várom az új, 2019-es 'normális' A-szériát. 2018-ban valahogy kimaradt (ami jött, az valami egészen más, mint amit vártunk), és sokan arról pletykáltak, hogy meg is szűnik az A-széria.
-
Eversmann
aktív tag
Amúgy miért lesz jobb a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó mint egy hátlapi? Olcsóbb lesz?
-
Aprósólyom
addikt
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ujjnyomat szakszóval. De hát na. Ez egy IT portál elsősorban.
Ujjlenyomatot a rendőrség veszi le, ha nyílvántartásba vesz...
-
blagolf
senior tag
-
pusszycat
nagyúr
Visszarakhatnák az A szériába az ip68 védelmet,meg már qi töltés alap kellene legyen középkategóriában.
-
GSMArena is azt írja, hogy "Samsung usually launches the A lineup before the S family", de szerintem simán lehet, hogy jövőre az S széria jön majd előbb, vagy akár az is, hogy egyszerre lesznek bemutatva. Mondjuk örülnék, ha tényleg az A széria érkezne előbb, és mondjuk egy meglepetés A3 2019 nyitná a sort!
-
törölt tag
No, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest