Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mobil flották
- Európai árak kerültek a Redmi Watch 5 Active-ra
- Október 12-én mutatkozik be az Oppo K12 Plus
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Micsoda render Lényegében egy A72 jack nélkül
-
Kawauso
aktív tag
Nincs az a kamerás teljesítmény és szoftveresen támogatás, amivel elfogadható 150eFt környékén vagy felette (ha az elődből indul ki) az SD750G. Az SD778G megeszi reggelire, és az is egyesek szerint olykor döccen. Kiakaszt a Samsung.
-
Bjørgersson
félisten
Nagyon tetszik az ezüst keret, az A3 2016 jut róla eszembe.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #3 üzenetére
Nekem az OBI szaniter osztálya
-
janeszgol
félisten
Szép. Én nem vagyok noccs vagy lyuk ellenes, de ez az előlap (a látható káváival mind a négy oldalon) sokkal jobb lenne kameralyuk nélkül. Nekem tetszik, hogy körben a széleken káva van. Jól látható, érezhető káva.
A hátlap is szép.Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
xZer0kidx
senior tag
Bocs nem válasz akart lenni!
Olyat lehet, hogy a 108mp kamera upgrade helyett a recsegő-ropogó műanyag keretet cserélik le?
Emlékszem régen itt a tesztek között lehetett olyan aggodalmakat olvasni, talán még a 4" - 4,5" korszakban ha jól emlékszem, hogy a kijelzők olyan nagyok lettek, hogy a készülékek könnyedén törhetnek. Kíváncsi vagyok hova tünt az aggodalom a full műanyag, 6.7"-es kijelzőjű készülékek korában...
Furcsa előrelépés lesz ez, ha ez hivatalos: 778G-> 750G, minusz jack, minusz samsung kijelző?, 6gb ram = 6gb ram, stb...
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
xZer0kidx
senior tag
... és 778G-ig eljutottak az A52-ben. Az A72 volt a legleg a megjelenésük pillanatában az A szériában, de az A52-őt tunningolták fel, majd az A73-nál nem az a teljesítmény a kiindulási alap hanem az alap készülék, fura...
Családi, ismerősi körben többen panaszkodnak a benyomható, esetenként ropogó keret miatt, ahogy engem is zavart az A51-nél anno. Szerintem is, ha mást nem egy fém keretet megérdemelne, de az meg az S széria kiváltsága
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Schuler888
senior tag
válasz xZer0kidx #10 üzenetére
Mindig elfelejtitek hogy ezek blikk szintu pletykak nem a hivatalos bejelentes hivatalos specifikaciokkal valo bejelentes, csupan egy clickbait kidobott "latomas" atvetele..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Schuler888 #12 üzenetére
"Furcsa előrelépés lesz ez, ha ez hivatalos"
Szóval ha hivatalos akkor furcsa lesz, ha nem hivatalos akkor nem lesz furcsa...így értettem."Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Dave1984
őstag
Remélem Jack még velünk marad legalább más gyártóknál! Nálam váló ok hiánya
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
janeszgol
félisten
"Egy friss dél-koreai jelentés szerint a Samsungnak idén 155,5 millió OLED kijelzőre lesz szüksége a Galaxy okostelefonok legyártásához, és ezekből 149 milliót fog a házon belüli Samsung Display legyártani, 6,5 millió darabot pedig kínai gyártóktól terveznek beszerezni. Két vállalat került szóba, 3,5 milliót szállíthat a BOE, 3 milliót pedig a CSOT. Ezeket a kínai paneleket állítólag a Galaxy A73-nál fogják felhasználni, de akár más készülékekbe is juthat belőlük." [link]
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- ASUS blog: notebook profiknak, 16 colban
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Hibátlan állapotú iPhone 13 pró max arany 128gb 89%
- Google Pixel 6 Pro, 5G, 12/128Gb, Független, Android 14,Szép Állapot!
- Eladó, Samsung A05.S,, 4/128 ezüst,, csak ma akciós áron!!
- Samsung A5/2017 3/32gb Vodafone, single sim
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld. Új állapotú, gyári garanciás, minimális üzemidővel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen