Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
herélt vga-kat nem szeressem a teljesítményt pedig nem az asztalikhoz mérem.
egyébként nézegettem fps-eket jelenleg D3 van csak fent így azzal és annyi javulást tapasztalni itt is, hogy nem esett 40fps alá egy helyen sem a játék kb 2óra lefolyása alatt. Valamint vsyc mellett stabil a 30fps nem 28-30 között ingázik folyamatosan. -
freemanone
addikt
Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: "Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.12.0213-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA most is külön meghajtóval oldja meg."
GTX560M karim van és már kérte is a frissítést, amit fel is tettem, de nem nézegettem fps-eket még. [OFF]Diablo 3 túlzottam leköt, hogy a sarokban még egy számot is figyeljek
Szóval ennél a karinál akkor van valami előnye a drivernek vagy nincs? A PhysX driver nem frissült egyedül arra hivatkozva, hogy újabb vagy egyező van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest